Bitcoin ödül sağlayıcısı Lolli, yeni fon olarak 5 milyon dolar topladı
Bitcoin ödül sağlayıcısı Lolli, yeni fon olarak 5 milyon dolar topladı

Bitcoin ödül sağlayıcısı Lolli, yeni fon olarak 5 milyon dolar topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian’ın başkanlık ettiği risk sermayesi fonu yaıtrım turunu, Seven Seven Six, Ohanian’ın eşi ve profesyonel tenisçi Serena Williams liderliğindeki Serena Ventures ve multimedya yetenek yönetimi şirketi Night Media da dahil olmak üzere bir dizi yatırımcı turu destekledi.

Tura Casey Neistat, Cody Ko, Noel Miller ve Phil Defranco dahil olmak üzere birçok sosyal medya etkileyicisi de katıldı.

Fon ile ne yapılacak?

Elindeki taze sermaye ile Lolli, mobil uygulamasını geliştirmeye devam etmeyi ve uluslararası alanda genişlemeyi planlıyor. Lolli’nin kurucu ortağı ve CEO’su Alex Adelman, The Block’a verdiği demeçte, firma henüz herhangi bir piyasayı listeye eklemedi, ancak şu anda en çok talebin nerede olduğunu araştırıyor.

Bu amaçla Lolli, uluslararası kullanıcıların daha sonra nerede genişlemesi gerektiğini bilmesi için bir bekleme listesi başlattı.

Lolli 2018’de piyasaya sürüldü ve kullanıcılarına Kroger, Microsoft ve Booking.com dahil 1000’den fazla perakendeciden alışveriş yaptıklarında bedava Bitcoin veriyor. Adelman, lansmanından bu yana firmanın 3 milyon doların üzerinde tüccar tarafından finanse edilen Bitcoin ödülleri sağladığını söyledi.

Lolli’nin tüccar ortakları, kendilerine atıfta bulundukları satışların bir kısmını ödüyorlar ve bu kesintiden Lolli, kullanıcılarına “aslan payını” veriyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin