bitcoin ödül kazandı

Bitcoin geliştirme çalışmaları ödül kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockcoin Guild, Bitcoin‘in daha da geliştirilmesi için kurulmuş bir topluluk fonu sayesinde Bitcoin ödül kazandı. Proje, Bitcoin teknolojisinin geleceğini elinde tutacak yeni nesil geliştiricilere danışmanlık yapacak şekilde tasarlandı. Bir dizi büyük destekçi, Blockchain Guild’a, Litecoin’dan Charlie Lee, Bitcoin geliştiricisi Jimmy Song ve Tuur Demeester gibi desteklerini verdi.

Bitcoin ödül kazandı

Blockchain Guild’in açıkladığına göre, amacı “Patronların başarılı olmasına izin veren açık kaynak ekosistemini destekleyebilmelerine izin vermek”. Temelde Bitcoin sadece kendilerine “sahip oldukları” kişilere yardım etmesini sağlayan “Bitcoin madencileri” için bir araçtır. Bu küçük yazılım mühendisleri ve Blockchain geliştiricileri bu becerilere sahip olabilir, ancak zaman kazanmak için kod tabanlarını geliştirme ve altyapıyı geliştirme fonu yoktur.

Vakfın yaptığı ilk ödül, Tokyo merkezli Bitcoin çekirdek üyesi Kalle Alm’a 0.5 BTC’dir. Alm, ödülü Bitcoin Komut Dosyası hata ayıklayıcı btcdeb üzerinde çalışmak için kullanacak. Bu özel ödülün müşterileri Christopher Allen, Jimmy Song, Tuur Demeester, Charlie Lee ve Zcash idi. Allen ve Demeester, Guild’in kilit üyelerinden biri ve Bitcoin ekibinin saygın üyelerinden biridir.

Bitcoin için Patreon

Blockchain Guild, girişimci kodlama projelerine fon sağlayan bir Patreon tarzı platform olarak tanımlandı. Proje danışmanları ödüllerin verilmesine oy vermenin yanı sıra gerçekleştirilen çalışmaları da denetlemektedir. Projenin devam etmesi için bir projeye  yaklaşık% 75’lik bir konsensüs destek gereklidir. Bir projede liderlik yapan danışmanlar, zaman ve tecrübelerini özgürce paylaşmıyorlar: % 10’u platform maliyetlerine ve% 70’i ödülü almaya devam ederek, müşteri fonlarının% 20’sinden yararlanıyorlar.

Blockchain Guild, kar amacı gütmeyen bir organizasyon olma çalışmalarını araştırıyor ve yatırımcı patronları gelecekte Bitcoin’i geliştirmek için dizginleri taşıyan bu yükselen yeteneğe destek vermeye çağırıyor.

Bitcoin geliştiricilerini desteklendikçe gelişimi piyasası kadar hızlı ilerleyecek, hükümetlerin akıllarındaki bazı şüpheleri de giderecektir. Güvenlik ve enerji tüketimi gibi sorunlar kısa zamanda çözülmüş olacak ve geleceğin ekonomisinin yapı taşı olacak kripto para sistemine güven artacaktır.

BITCOIN NEWS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin