Yeni ATH'sine ulaşan Bitcoin'in işte yükseliş sırrı
Yeni ATH'sine ulaşan Bitcoin'in işte yükseliş sırrı

Bitcoin Ocak 2018’den beri en yüksek seviyesine ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, geleneksel piyasalarda artan istikrarsızlığın ortasında direnç göstererek, 14.000 doların üzerine 33 ayın en yüksek seviyesine yükseldi.

Bitcoin

Bitcoin fiyatı 14.100 dolara ulaştı

Bu haftanın başlarında, Bitcoin Haziran 2019’un en yüksek seviyesi olan 13.880 $’ı kıl payı kaçırmış ve yeniden canlanan koronavirüsü endişeleri giderek artarken küresel borsalar keskin kayıplar kaydettikçe satış baskısıyla karşılaşmıştı.

Bununla birlikte, altın gibi klasik liman varlıkları doların gücünün ortasında 1.860 dolara düşerek bir ayın en düşük seviyelerine gerilediği halde, Bitcoin 13.000 doların üzerine çıktı.

Hisse senetleri Mart’tan bu yana en kötü hafta ve en kötü ayı geçirdi

Bitcoin’in 13.000 doları savunması ve 33 ayın en yüksek seviyelerine hızlı bir şekilde yükselmesi belki de şaşırtıcı değil.

Piyasa duyarlılığı, birkaç halka açık şirketin Bitcoin yatırımları hakkındaki son açıklamaları tarafından güçlendirildi.

Trader ve analist Nick Cote, yaptığı açıklamada “Bitcoin’in şu anda kurumlardan çok güçlü bir alım görüyor” ifadesini kullandı.

Kripto para birimi, Haziran 2019’un en yüksek seviyesi olan 13.880 $’ın üzerinde bir dayanak noktası oluşturmayı başarırsa, odak nokta 15.800 $ – 16.000 $’lık günlük grafik direnç aralığına kayacak.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin