Bitcoin için sıradaki hamle ne olacak? Kapıda düşüş mü var? Bu ihtimale dikkat!
Bitcoin için sıradaki hamle ne olacak? Kapıda düşüş mü var? Bu ihtimale dikkat!

Bitcoin Nisan ayında nasıl bir rota çizecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ETF’leri ufukta belirirken kripto alanı karışık duygularla karşı karşıya. Bitcoin, piyasayı 60.000 $’lık kritik yüksek seviyeye doğru ilerlerken dalgalı denizlerde geziniyor.

Hafta başında fiyatlar 50.000 $’a düştü. İki üst düzey Wall Street bankası, Bitcoin ETF’leri için başvuruda bulunduklarını açıklarken, Ray Dalio, “belirli koşullar altında” kripto varlığın ABD’de yasaklanabileceği konusunda uyardı.

Elon Musk’ın tweetleri daha fazla artış dalgasını tetikledi. Tesla’nın “Technoking”, otomobil üreticisinin Çarşamba günü Bitcoin ödemelerini kabul edeceğini duyurdu ve bu da fiyatta kısa bir artışa neden oldu.

Bu haftanın öne çıkan özellikleri

Bankalar Bitcoin ETF piyasası için yarışıyor

Tesla, Bitcoin ödemeleriyle kripto taahhüdünü onayladı

Hem Goldman Sachs hem de Fidelity, geçtiğimiz hafta Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) Bitcoin ETF başvuruları yaptı ve uzun zamandır beklenen yatırım aracının nihayet onaylanabileceğine dair umutları artırdı.

Böyle bir ETF’nin yaygın kullanılabilirliğinin, piyasaya daha fazla para akması için kapılarını açması, yatırımcıların bir cüzdan kurmadan dolaylı olarak Bitcoin satın almalarına ve kripto varlığını geleneksel emeklilik ve vergisiz tasarruf hesaplarına eklemelerine izin vermesi bekleniyor.

Toplamda, şu anda işlenmeyi bekleyen yedi ETF başvurusu var. SEC şimdiye kadar herhangi birini onaylamayı reddetmiş olsa da, dünyanın en büyük iki varlık yöneticisinin yeni başvuruları farklı şekilde değerlendirilebilir.

Tesla, Bitcoin ödemeleriyle kripto taahhüdünü onayladı

Tesla, geçen Çarşamba günü Bitcoin’i bir ödeme seçeneği olarak ekledi ve kripto para birimine olan bağlılığını iki bomba duyurusu ile pekiştirdi.

Otomobil üreticisi, yalnızca kendi Bitcoin node’unu çalıştırarak en iyi teknik uygulamayı takip etmekle kalmayacak, aynı zamanda traderların dolara ve uzun vadede araba satışlarından kazandığı Bitcoin’i “HODL” yapmaya dönüştürme eğilimini de engelleyecektir.

Önümüzdeki hafta

Ocak ayındaki havai fişeklerin ardından Bitcoin, Şubat ve Mart aylarında aynı patlayıcı kazançları sağlamadı. Yine de tarihsel fiyat verileri, Nisan ayının daha iyi piyasa koşulları getirebileceğini gösteriyor. Bitcoin, son on yılın sekizinde bu ayda kazançlar elde etti ve ortalama olarak yaklaşık %40 arttı.

Deneyimli trader Peter Brandt, yükselen fiyatların gündemde yer alabileceğini söyledi. 26 Mart’ta Real Vision ile konuşurken, mevcut fiyat hareketini 2017’nin “orta nokta duraklaması” ile karşılaştırdı ve Bitcoin’in önümüzdeki haftalarda yukarı doğru büyük bir hareket yapmasının beklenebileceğini iddia etti.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin