Bitcoin, Binance Coin ve Cardano fiyat tahmini
Bitcoin, Binance Coin ve Cardano fiyat tahmini

Bitcoin, Nisan ayında 92.000 $ ‘a ulaşabilir mi ?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin boğa koşusunun en yüksek aşamasından uzak olduğuna dair kanıtlar, PlanB’den ve RSI’dan geliyor.

Yeni veriler, önümüzdeki iki hafta içinde Bitcoin (BTC) 92.000 $ ‘a yükselebileceğini ve hala önceki performansıyla eşleşebileceğini söylüyor.

Analist PlanB, Çarşamba günü bir tweet’te, bu haftaki kazanımlara rağmen BTC / USD’nin hala bol miktarda enerjiye sahip olduğunu söyledi.

PlanB, özellikle fiyat işlemlerinin ilerlemesini grafiklendirmek için kullanılan klasik bir ölçüm olan Bitcoin’in göreli güç endeksine (RSI) odaklandı.

RSI, Bitcoin’in boğa koşusunda belirli bir noktada aşırı alınıp alınmadığına dair yararlı bir fikir verebilirken, tersi olan aşırı satım da bize işe yarar fikirler verir.

Şu anda, RSI 92/100 ölçülerinde. Bu, aralığının zirvesine yakın, ancak Bitcoin’in 2013 ve 2017 boğa koşusunun zirvesinden en az üç puan uzakta  o dönem ile eşleşmesi için daha fazla artıya ihtiyaç var.

PlanB:

Bitcoin, RSI 92’de güçlü görünüyor. Yine de 2017, 2013 ve 2011 boğa piyasaları gibi RSI 95’in üzerinde değil.

Nisan kapanışında RSI 95 için gereken BTC fiyatını hesapladım: 92K $. Bakalım Coinbase IPO bugün ne yapacak.

Kaynak: PlanB / Twitter BTC / USD RSI ile 4 yıllık halving döngüsündeki durumları

Halka arz sonrası neler olacak?

92.000 $ ‘ın aşırı iyimser olduğunu düşünenler için PlanB, gelecekte Bitcoin’den gelecek olan dikey hareketleri tahmin etmede yalnız değil. Bu hafta, BTC’nin 2013 ve 2017 ile karşılaştırıldığında 2021 performansını gösteren en son grafik, Bitcoin’in aslında “mütevazı” davrandığını ve çok hızlı artmadığını ortaya koydu.

Bu arada PlanB, Çarşamba günü Coinbase borsası için büyük bir etkinliğe değindi: Nasdaq’daki ilk çıkışı.

Sonuç olarak bir satışın meydana gelebileceği endişelerine rağmen ilk halka arz  Coinbase’in doğrudan listelemesi, kripto para birimi için bir dönüm noktası olarak yorumlanıyor.

Bu nedenle Coinbase, yeni statüsü ile Bitcoin ve altcoinler için benzer şekilde yeni bir çağ başlatabilir ve fiyat hareketleri potansiyel olarak gelecekleri önceden haber veriyor.

 

Kaynak: Eliptik Coinbase piyasa değerine karşı küresel bankalar

Yaklaşık 149 milyar dolarlık çıkış öncesi değerlemesiyle Coinbase, çarşamba günü çevrimiçi ortamda dolaşan rakamlara göre, piyasa değeri açısından etkin bir şekilde dünyanın dokuzuncu en büyük bankası olacak.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin