Bitcoin nerede ve ne zaman dip yapacak?
Bitcoin nerede ve ne zaman dip yapacak?

Usta isim Bitcoin’in nerede dip yapacağını açıkladı, tarih verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir kripto stratejisti Bitcoin (BTC) için bir kez daha yükselmek için bir fiyat tabanı tahmininde bulundu ve bir zaman çizelgesi açıkladı.

Kripto analisti Inmortal, 155.300 Twitter takipçisine, BTC’nin geçen haftaki en son %25’lik düşüşünün ardından, önde gelen dijital varlığın 25.000 ila 30.000 dolar arasında sağlam durmasını beklediğini söyledi.

Image

Trader, Bitcoin’in mevcut piyasa döngüsünün sadece yaklaşık yarısında olduğunu gösteren bir grafik paylaşırken yatırımcıları sabırlı olmaları konusunda uyarıyor.

“Önceki döngülerde dibi bulmak yaklaşık 400 gün sürdü.

Mevcut döngüde, zirveden bu yana 178 gün geçti.

Yani bu döngü benzerse, yolun daha yarısındayız.”

Image

Inmortal, analizini BTC’nin 2022 fiyatını, Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 $’a yükselmesinden önce geçen yılın ilkbahar ve yaz başındaki fiyatla karşılaştırarak sonlandırdı. Analiste göre, mevcut aşağı yönlü grafik şekli 2021’inkiyle aynı.

Image

Bitcoin, Pazartesi günü haftalık en düşük seviyesi olan 30.269 $’dan biraz toparlandı. BTC şu anda yatay işlem görüyor ve 30.959 $ fiyat etiketine sahip.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin