"Bitcoin nedir?" Google'da en çok aratılanlar listesinde birinci sırada

“Bitcoin nedir?” sorusu Google’ın “2018 trend” listesinde zirveye çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin nedir?” sorusu Google’ın “2018 trend” listesinde zirveye çıktı. Google Trends tarafından bildirildiği üzere, “Bitcoin nedir?” sorusu 2018’de ABD ve İngiltere’de en çok aranan “nedir?” terimi oldu.

Bitcoin’in tanınırlığı 2018’de, %1.400’lik bir artışla çok ciddi bir yükseliş yakaladı. Bitcoin, 20.000 dolarlık değere ulaştıktan sonra şöhreti giderek arttı.

Bitcoin nedir? Bitcoin hakkında bilmeniz gerekenler

Google Trends tarafından bildirildiği üzere, “Bitcoin nedir?” sorusu 2018’de ABD ve İngiltere’de en çok aranan terimdi.

İnsanların coinler hakkında çok fazla araştırma yaptıkları gerçeği ve kripto paraları nasıl algıladığının temel bir değişim içinde olduğunu açık bir şekilde belirtebiliriz. İnsanlar Bitcoin hakkında daha fazla bilgi edinmek ve neler sunabileceğini öğrenmek istiyorlar.

Google kullanıcıları diğer kripto paralarla da yakından ilgili. Özellikle de piyasa kapitalizasyonuyla ikinci sırada yer alan Ripple çokça araştırılan bir başka kripto para.

“Ripple nasıl satın alınır?” terimi Google Trends’de aratılan bir başka popüler kelime.

Yılın başında rekor seviyelere ulaştıktan sonra, Bitcoin fiyatı bugüne kadar devam eden bir düşüş eğilimine girdi.

Bu fiyat eğilimi, Bitcoin’in “What Is…” Kategorisinde en üst sıraya yerleştiği Google Trends’de ters yönde ilerlemesine sebep oldu.

blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin