Buradan BTC alınır mı?
Buradan BTC alınır mı?

Bitcoin neden düştü? Buradan BTC alınır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’e gösterdiği yüksek ilgiyle tanınan MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, yeni yılın başında kripto piyasasının gerilemesine neden olduğuna inandığı faktörleri açıkladı. Saylor, “Bitcoin neden düştü?” sorusu ile ilgili fikirlerini paylaştı. Peki buradan BTC alınır mı?

Bitcoin neden düştü?

Bloomberg’e konuşan ​​Saylor, kripto piyasalarının bu yıl şimdiye kadar yaşadığı oynaklığa katkıda bulunduğunu söylediği iki faktörden söz etti.

“Bence burada çok fazla dinamik var. Kripto ekosisteminin tamamına baktığımızda düzenlemeler konusunda belirsizlik hakim. Özellikle de sabit paralar, kripto tokenleri ve bunların menkul kıymet olup olmadıklarına ilişkin düzenleyici belirsizlik var. Ve bu biraz endişe yaratıyor.

Çok fazla kaldıraç var. 20 kata kadar kaldıraçla işlem yapabilen çok sayıda kripto borsası var. Ve bu kripto borsalarında çapraz teminatlandırılmış çok sayıda token var. Bunlar ve merkezsiz finans (DeFi])borsaları arasında, 20x kaldıraçtan çok daha fazlasını elde edebilirsiniz. Yani bu ikinci oynaklık kaynağı.”

Buradan BTC alınır mı?

Saylor’a göre, Bitcoin şu anda kurumlar için özellikle Bill Miller gibi efsanevi yatırımcılar portföyünün büyük bir bölümünü amiral gemisi kripto para birimine tahsis ettiği için “harika bir giriş noktası” sunuyor.

“Bu seviyede konsolide olduğunu hissediyorum. Kurumsal yatırımcılar için harika bir giriş noktasındayız. Yüksek servete sahip kişiler, aile ofisleri, kamu şirketi yöneticileri, özel şirket sahipleri ile konuşuyorum ve Bitcoin’in 2021’de yükselişini izlediler. Ve her yıl %400 artsaydı ona sahip olmaktan korkacak birçok insan var.

Ama Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesinden %40 indirimli ve güçleniyor. Ve bunun Bill Miller gibi insanlar tarafından, çok saygın yatırımcılar tarafından benimsendiğini görüyorlar. Düzenleyiciler tarafından benimseniyor, senatörler ve kongre üyeleri, kamu yatırımcıları ve kamu şirketleri tarafından sahipleniliyor. Buna iyi bir giriş noktası olarak bakıyorlar.”

Bitcoin, bu yazı yazılırken 2022’nin en yüksek seviyesi olan 47.979 dolardan %24’ün üzerinde düşüşle 36.459 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin