29 Kasım Pazartesi BTC fiyat analizi: Bitcoin yeniden güç mü topluyor?

Bitcoin ne zaman 100.000 dolar olacak? Tanınmış direktör tarih verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BTC yeni rekoruna yaklaşırken ünlü simalardan fiyat tahminleri gelmeye devam ediyor. Fidelity direktörü Jurrien Timmer, BTC’nin 100.000 dolara ulaşabileceğine inanıyor. Peki Bitcoin ne zaman 100 bin dolar olacak?

Timmer: “BTC fiyatı patlamanın eşiğinde”

Bitcoin’in son birkaç aydır yaşadığı büyük engeller göz önüne alındığında bu tahmin kolay kolay elde edilebilecek gibi durmuyor. Elon Musk’ın müşterilerinin Tesla araçları için Bitcoin ile ödeme yapmasına izin verme kararını iptal ettiği ve Çin’in tüm kripto madencilerini ihraç ettiği haberlerinin ardından, kripto paranın fiyatı önemli ölçüde düşmüştü.

BTC kısa bir süre için 30.000 doların bile altında işlem gördü.

Fakat Bitcoin sonrasında 40.000 dolar desteğini korudu, 57.000 dolara çıkıp burada konsolide oldu ve geçen hafta sonu gelen ETF haberleriyle 60.000 doları kırdı. BTC şu anda 62.000 dolardan işlem görüyor. Böylesine ivmeli bir yükseliş, 100.000 dolar tahminini BTC için imkansız olmaktan çıkarıyor. Son aylarda Bitcoin ne kadar düşerse düşsün bir şekilde toparlandığını kanıtladı.

Bitcoin ne zaman 100 bin dolar olacak?

Timmer, Bitcoin’in 2023’te 100 bin dolara ulaşacağını düşünüyor.

2023’e 1 yıldan biraz fazla kaldığı düşünüldüğünde 100.000 dolar hedefi ulaşılmaz görünmüyor. Timmer, şöyle diyor:

Bu ralli güçlü bir şekilde geldi, ivme kovalayanlar tarafından yönlendirilmiyor gibi görünüyor. Kısa vadeli “turistler” tarafından tutulan kripto paraların yüzdesi sadece yüzde 15’e düştü. Bu bana iyi sinyaller veriyor.

Ayrıca Timmer, geçmişte birçok kez Bitcoin fiyatının yalnızca kısa vadeli BTC sahiplerinin sayısı yaklaşık yüzde 30’a düştüğünde dibe vurduğunu belirtti. O zamandan bu yana işlerin nihayetinde düzeldiğini ve BTC fiyatı ile altın fiyatı arasında çeşitli korelasyonlar fark ettiğini söylüyor. Ayrıca ünlü direktör, varlığın değerli metal altının ayak izlerini takip ettiğini öne sürüyor.

Bitcoin’in yerini koruyabileceğine inanan Timmer’ın açıklaması şu şekilde:

Bu oldukça sürdürülebilir bir hareket ve patlamak üzere olan bir balon değil.

Doların önüne geçmeyecek

Son olarak Timmer, Kongre’deki pek çok düzenleyicinin aksine, Bitcoin’in büyümesinin ABD dolarının refahını etkilemeyeceğinden emin.

Şu yorumda bulundu:

Bitcoin’in doları veya doların rezerv durumunu gerçekten tehdit ettiğini düşünmüyorum. Bitcoin’in değer önerisi, nihayetinde sadece bir değer deposu olmaktan, aynı zamanda bir değişim aracı olmaya geçmesidir. Bu, şu anda inşa edilmekte olan ikinci katmana bağlı.

Bitcoin’e ilgi duyan herkes, Bitcoin ne zaman 100 bin dolar olacak sorusunun yanıtını merak ediyor. Pek çok uzmana göre bu artık uzak bir hedef değil.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin