Bitcoin mücadeleye devam ederken bu iki altcoin yatırımcıları dikkatli olmalı
Bitcoin mücadeleye devam ederken bu iki altcoin yatırımcıları dikkatli olmalı

Bitcoin mücadeleye devam ederken bu iki altcoin’in yatırımcıları dikkatli olmalı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 4 saatlik 20-SMA’sına karşı mücadele ederken, Avalanche ve Chainlink için aşırı satım RSI’ları parlıyor. Kısa vadeli teknik özellikleri düşüş eğilimi göstermeye devam etti.

Avalanche (AVAX)

Bitcoin mücadeleye devam ederken bu iki coin yatırımcıları dikkatli olmalı

AVAX 22 Aralık’ta üç haftanın en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra istikrarlı bir şekilde düştü. Yüzde 37,58’lik bir geri çekilme gördü ve son on günde iki kez 79,3 dolarlık desteği test etti.

4 saatlik grafikte çift dip kırılması, aylık direncini 96,49 dolar seviyesinde geçemedi. Son üç gün içinde AVAX değerinin yaklaşık %14’ünü kaybetti. Sonuç olarak, uzun vadeli %50 Fibonacci desteğinin altına düştü. Şimdi, acil direniş 20-SMA’da (kırmızı) duruyor.

Bu haberin yazıldığı esnada altcoin 82,86 dolardan işlem görüyor. Baş ve omuz modelini onayladıktan sonra, 4 saatlik RSI aşırı satım bölgesini test etti. 39 işaretinin üzerindeki herhangi bir kapanış toparlanmayı hızlandırabilir. Ayrıca CMF düşük para hacimleri gördü ancak düzeliyor gibi görünüyordu.

Chainlink (LINK)

Bitcoin mücadeleye devam ederken bu iki coin yatırımcıları dikkatli olmalı

LINK’in boğaları, geçtiğimiz ay içinde 22,42 dolar seviyesini dört kez yeniden test etti. Sonunda düşen kama (yeşil) kopuşundan sonra bu seviyeyi aştılar. Bu koparma bir yukarı kanala (beyaz) aktarıldı. LINK, 11 Ocak’ta yedi haftanın en yüksek seviyesine ulaşana kadar (1 Ocak’ın en düşük seviyesinden) %50,2’lik bir yatırım getirisi kaydetti.

Volume Oscillator bu aşamada daha düşük zirvelere işaret ederken, LINK boğa rallisini sürdüremedi. LINK, düşen bir kama (sarı, ters desen) olarak işaret ederken, bu haberin yazıldığı ana kadar değerinin %25’inden fazlasını kaybetti (11 Ocak’tan beri).

Şimdi, mevcut bölge, alıcıların devreye girip satışı durdurması için hayati hale geliyor. Bu haber hazırlanırken, LINK 21,54 dolardan işlem görüyor. Altcoin’in RSI göstergesi aşırı satım bölgesinde gezindi ve 30 işaretini geçmek, boğaların toparlanma aşamasını desteklemesi için çok önemli.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin