Bitcoin retest için istekli gibi: Boğalar ise yukarıya taşımanın mücadelesini veriyor!

Boğalar ve ayılar savaşıyor: Bitcoin momentumu 20.000 doları alabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 18 Ekim Salı günü erken ABD ticaretinde, Bitcoin momentumu fark oluşturdu. BTC marjinal olarak daha yüksek işlem görüyor. Ancak amiral gemisi kripto para birimi için dalgalı, yatay eğilim devam ediyor.

Boğalar ve ayılar iki tarafın da net bir avantajı olmadan, hakimiyet mücadelesini sürdürüyor.  Bu durumda analistler Bitcoin momentumunu yukarda görüyor. Uzmanlar, kırılma olabileceğini öne sürse de, yakın gelecekte daha fazlasını beklememiz gerektiğini gösteriyor.

Bitcoin momentumu nasıl olacak?

CoinMarketCap alınan verilere göre, BTC şu anda son 24 saatte 19.489 dolardan işlem görüyor. Durum böyleyken Bitcoin, kritik 20.000 dolarlık psikolojik seviyeyi destek olarak geri almaya çalıştığı için toplam 375 milyar dolarlık bir pazara sahip.

Bitcoin’in günlük zaman dilimindeki teknik analiz (TA) göstergeleri, fiyatın düşen trend çizgisinin marjinal bir şekilde üzerinde olduğunu gösteriyor. Bu da Bitcoin momentumu için boğaları bir adım öne çıkarıyor. 19.600 doların üzerinde destek tutabilir ve 20.000 dolara kadar baskıyı sürdürebilirse etkili olabilir.

Kripto uzmanları, Bitcoin momentumu hakkında görüş bildiriyor

Uzman Michaël van de Poppe, dijital varlık konsolide olurken 19.300 dolar civarında long pozisyonlara veya 19.600 dolarlık bir düşüşe bakarken Bitcoin’in “hala bu kırılmayı beklediği” düşüncelerini paylaştı. Ayrıca Van de Poppe, “gelecek dönemde 22 bin dolara doğru bir ralli” bekliyor.

Başka bir yerde, önde gelen kripto uzmanı Ali Martinez, “kurumsal BTC oyuncularının ve BTC balinalarının etkinliğinin eksikliğini” gözlemledi. Bu ilgi eksikliğinin, “100.000 doların üzerinde bir değere sahip günlük Bitcoin işlemlerinin sayısının düşmeye devam etmesi” gerçeğiyle kanıtlandığını belirtti.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin