Bitcoin mobil uygulaması Blockfolio sinyal hizmeti verecek
Bitcoin mobil uygulaması Blockfolio sinyal hizmeti verecek

Bitcoin mobil uygulaması Blockfolio en yeni sürümünü başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin mobil uygulaması Blockfolio, 2.0 olan en yeni sürümünü duyurdu. Twitter’daki duyuruyu takiben Blockfolio, tüm uygulama için güncellemeleri içeren sürüm 2.0’ı başlattı.

Bitcoin mobil uygulaması Blockfolio sinyal hizmeti verecek

Blockfolio 2.0’daki bazı önemli güncellemeler, önceki sürümden eksik olan çoklu kripto cüzdanlarını izleme özelliğine sahip olacak. Blockfolio artık kullanıcıların kripto alıp sattıklarında kâr, zarar marjlarının tam olarak göstermek için döviz kurlarını girmelerine izin verecek.

Diğer özellikler arasında, global ortalama fiyatların yanı sıra Blockfolio sinyal servisini görme olanağı bulunuyor. Sinyal hizmeti için Blockfolio doğrudan projelerden gelecek haberler adına kripto para şirketleri ile ortaklık kurdu. Yani kripto paralar hakkında anlaşma, listeleme haberleri gibi ilk duyurular Blockfolio kullanıcılarına gidecek. 1.000.000’un üzerinde indirilen uygulamanın şu anda 4,7 puanı bulunuyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin