Bitcoin milyarderlerinin borsası yeni bir ülkeye yelken açtı
Bitcoin milyarderlerinin borsası yeni bir ülkeye yelken açtı

Bitcoin milyarderlerinin borsası yeni bir ülkeye yelken açtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler ve tanınan Bitcoin ve kripto para birimi borsası Gemini, Avustralya’da yeni bir platform başlattı. Amaç, bu ülkeden şimdi Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Zcash (ZEC) ve Litecoin (LTC) dahil olmak üzere dijital para birimlerini alabilecek, satabilecek ve saklayabilecek yeni kullanıcıları ağırlamaktır.

Gemini Borsası Avustralya’da başladı

Avustralyalılar artık Winklevoss ikizleri tarafından oluşturulan tanınmış Gemini borsasını kullanarak kripto para birimlerine yatırım yapma olanağına sahip olacaklar. Kripto platformunun amacı platformlarını dünyaya genişletmek ve mümkün olduğunca fazla ülkeye ulaştırmak. Aynı zamanda, borsa bireylerin kripto pazarına erişebilmeleri için kolay bir yol sunmak istiyor. Tyler tarafından yayınlanan blog yazısında şu ifadeler kullanılıyor:

Dünyadaki bireylerin ve kurumların kripto para birimini satın almanın, satmanın ve depolamanın güvenli ve kolay bir yolunu bulmasını ve bu yeni dijital ekonomiye dahil olmasını istiyoruz. Güvenlik, şeffaflık ve uygunluk ilkeleriyle çalışan kurumsal düzeyde bir borsa ve saklama çözümü oluşturduk; güven bizim ürünümüzdür.

Blog yazısına göre, Avustralya dünyadaki Bitcoin işlem hacmi için en büyük 12. pazar. Ülkedeki yeni borsanın, dijital para platformunun zaten pek çok başka ülkede mevcut olduğunu göz önüne alarak pazardaki konumunu iyileştirmesine yardımcı olacağını düşünüyorlar.

CryptoCompare’e göre, Gemini en iyi Bitcoin borsalarından biri

Gemini, New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS) düzenleyici ajansı tarafından verilen BitLicense lisansını alan kripto ile ilişkili birkaç şirketten biri. Kripto platformu toplam 49 ABD eyaletinde, Washington DC, Porto Riko, Kanada, Hong Kong, Singapur, Güney Kore, İngiltere ve şimdi Avustralya’da da mevcut. Bu yazıyı yazarken Gemini, işlem hacmine göre pazardaki en büyük 86. kripto para birimi borsası.

Son 24 saat içinde Gemini, 15 farklı işlem çifti için 20 milyon dolardan fazla işlem yaptı. Borsada en çok işlem gören kripto para birimi Bitcoin, ardından Ethereum ve Litecoin’dir. Coinbase, CoinMama, Kraken, Kucoin, Bitfinex, OKEx ve diğerleri de dahil olmak üzere Avustralya’da faaliyet gösteren başka kripto para birimi platformları var. CryptoCompare’e göre, Gemini farklı değişkenleri ve faktörleri hesaba katan en iyi borsalardan biri.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin