İşte zamanın lider Bitcoin milyarderleri
İşte zamanın lider Bitcoin milyarderleri

Çin’in en zengin Bitcoin milyarderi: “Blockchain’e artık yatırım yapmayacağım.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çinli Bitcoin milyarderi Li Xiaolai, şahsen gelecekte Blockchain projelerine yatırım yapmayacağını açıkladı.

Bitcoin milyarderi: “Bugünden itibaren Li Xiaolai, Blockchain’e yatırım yapmayacak.”

Xiaolai, Weibo hesabında yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

Bugünden itibaren Li Xiaolai, kişisel olarak herhangi bir projeye (Blockchain) yatırım yapmayacak. Yani, herhangi bir projede Li Xiaolai’yi görürseniz (Bilgim olmadan sayısız projeyle ilişkilendirildim, %99 abartı değil) görmezden gelin. Birkaç yıl kariyer değişimime odaklanacağım. Bundan sonra ne yapacağıma gelince, henüz emin değilim.

Xiaolai’nin Weibo hesabından yaptığı paylaşımının ekran görüntüsü
Xiaolai’nin Weibo hesabından yaptığı paylaşımının ekran görüntüsü

Xiaolai, Pekin merkezli girişim sermayesi şirketi BitFund’un kurucusu. Çin’deki en büyük Bitcoin sahiplerinden biri olarak bu ani duyurusu, yerel kripto para topluluğunda büyük bir heyecan yarattı. Xiaolai, gelecekteki herhangi bir projeye kişisel olarak yatırım yapmadığını iddia etse de, bazıları hala kurumlar ya da yatırım fonu yoluyla katılabileceğini öne sürüyor.

Li Xiaolai, Hangzhou Xiong’An Blockchain Fonu’ndaki görevinden istifa etti

Bu yılın başlarında Xiaolai, kendisine karşı bir dizi suçlama yapıldıktan sonra 1 milyar dolarlık Hangzhou Xiong’An Blockchain Fonu’nun yönetici ortağı olduğu görevinden istifa etti. En önemlisi, risk kapitalisti Chen Weixing ile olan anlaşmazlığıydı. Chen, daha önce Çin’in kripto para endüstrisinin “tümörü” olarak Li’yi açıkça adlandırdı ve daha sonra  Li’yi bir yatırım fonu için 2013’te topladığı 30.000 Bitcoin nedeniyle suçladı.

Technode

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin