Uzmanlar uyardı: Bitcoin, mevcut seviyede tutunamazsa bu seviyelere düşebilir!
Uzmanlar uyardı: Bitcoin, mevcut seviyede tutunamazsa bu seviyelere düşebilir!

Uzmanlar uyardı: Bitcoin, mevcut seviyede tutunamazsa bu seviyelere düşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain analitik firması Santiment, Bitcoin’deki fiyat düşüşünün muhtemelen son Silvergate hisse fiyatı çöküşünden kaynaklandığını tweetledi.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1632611930698559488

En son Insights raporunda Santiment, BTC‘nin fiyatının 8 ayda ilk kez nasıl 25.000 doların üzerine çıkabildiğinden bahsetti. Ancak o zamandan beri kriptonun fiyatı dalgalanıyor ve takip eden haftalarda 21.000 dolara kadar düştü.

Rapora göre analistler, BTC fiyatının önümüzdeki haftalarda düşmeye devam edeceğini tahmin ediyor ve mevcut finansal ve kripto piyasası koşulları göz önüne alındığında, piyasa lideri için 19.500 dolar olarak aşağı yönlü bir hedef belirlediler.

The Insights, BTC’nin fiyatının 3 Mart’ta bir saat içinde 23.435 dolardan 22.259 dolara ani bir düşüş yaşadığını ve kripto paralar için tercih edilen bankacılık ortağı Silvergate Bank’ın hisse fiyatının şirketin önümüzdeki dönemdeki sürdürülebilirliğiyle ilgili endişeler nedeniyle %60 düştüğünü ekledi.

Sonuç olarak, kripto şirketleri banka ile ilişkilerini sonlandırdı. Silvergate Bank’ın piyasadan aldığı mevcut baskı ve kripto piyasasının mevcut piyasa durumu göz önüne alındığında, yatırımcılar önümüzdeki haftalarda BTC’nin fiyatında keskin bir düşüş bekleyebilir.

Raporda ayrıca, analistlerin, pazar liderinin fiyatı 22,3 bin dolar aralığının üzerinde kalamazsa BTC’nin fiyatının 19.500 dolar seviyesine düşebileceği konusunda uyarıda bulunduğu belirtildi.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin