AMD, kripto madencilerinin ekran kartlarını kullanmalarını engellemeyeceğini açıkladı
AMD, kripto madencilerinin ekran kartlarını kullanmalarını engellemeyeceğini açıkladı

Bitcoin madencilik şirketinde ortalık karıştı: Başkan istifa etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Değişiklikler, madencilik şirketine karşı devam eden davaların ortasında geldi.

Dolandırıcılık iddialarıyla mücadele eden Bit Digital (BTBT), yönetim kurulunun Min Hu’yu CEO olarak görevden aldığını açıkladı.

Bitcoin madencilik şirketi ayrıca Ping Liu’nun “sağlık nedenleriyle” yönetim kurulu başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

Başkan kim oldu?

CFO Erke Huang, geçici CEO olarak Hu’nun yerini alırken, yönetim kurulu üyesi Zhaohui Deng’in başkan seçildiğini söyledi.

Kurul ayrıca, Hong Yu’nun baş strateji sorumlusu ve müdür olarak istifasını da kabul etti.

CoinDesk’in önceki raporlarına göre, değişiklikler madencilik şirketine karşı devam eden bir toplu davanın ortasında geldi. Dava, geçen ay J Capital tarafından yayınlanan bir araştırma raporunda dolandırıcılık iddialarının ortaya çıkması üzerine açılmıştı.

Bit Digital iddiaları yalanladı.

Şirket ayrıca finansal hizmetler ve dijital varlıkların yanı sıra yasal ve düzenleyici konularda deneyime sahip iki kıdemli strateji danışmanını işe aldığını açıkladı. Bit Digital, iki danışmanın bir geçiş döneminden sonra şirkette üst düzey yönetici olmasını beklediğini söyledi.

Şirketin hisseleri haberlerden büyük ölçüde etkilenmedi ve 29 Ocak’tan bu yana 18 ila 20 dolar arasında işlem görmeye devam etti.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin