BTC madenciliği ile ilgili üçüncü çeyrek raporu paylaşıldı

Bitcoin madencilik hisseleri piyasayla aynı orantıda büyüyor: İşte veriler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında yaşanan pozitif ayrımcılık ik haftayı aşkın süredir devam ediyor. Bitcoin öncülüğünde ilerleyen kripto para birimleri, eski seviyelerine gelemese de iyi bir sıçrama yaptı. Elbette bazı varlıklar bir ay içinde dip noktalardan yüzde 50’nin üzerinde arttı.

Altcoin’ler artışların daha çok yaşandığı varlıklar oldu. Ethereum sayesinde arkadaşları da artışın bir parçası oldu. Ancak Bitcoin’in 20 bin doların üzerinde durması piyasayı rahatlattı.

Şimdi ise Bitcoin madencilik hisseleriyle ilgili önemli bir veri geldi. Hisseler piyasa doğrultusunda artış gösteriyor. Son 1 aylık takvime bakıldığında işlerin iyi gittiği görülüyor.

Bitcoin madencilik hisseleri pozitif alanda

Marathon Digital Holdings, Riot Blockchain, Hut 8 ve Core Scientific gibi büyük kripto madenciliği şirketlerinden bazıları geçmişte hisse fiyatlarını artırdı. 30 gün sırasıyla %124,12, %96,69, %98,95 ve %110,39 oranında büyüme yaşandı.

CORZ

Şirket, kendi madenciliği yapılan Bitcoin’in ikinci çeyrekte artış oranının %1601 olduğunu ve onların gözetiminde 6.567 BTC’ye ulaştığını bildirdi. Gelirler yıllık bazda (Yıllık olarak) %118 arttı.

Geçen ay, COR-Z 17.75 ile 20.57$ aralığında işlem görmüştü. 18.76 dolar bir destek çizgisi 20.18 dolar direnç çizgisi gösteriyor.

HUT

HUT 8 güncelleme ile beraber BTC madenciliğini %71 artırdı. Daha verimli madencileri istihdam etti ve gelirlerini yıllık bazda %30,7 artırdı.

MARA

Marathon, kazançlarını , BTC üretimini de artırdığını ve çeyrekte 707 Bitcoin aldığı için büyüme kaydetti.

Yıllık performansa bakıldığında MARA, fiyatların son zamanlarda güçlü bir şekilde artmasıyla diğer tüm hisse senetlerinin %75’inden daha iyi performans gösterdi. Direnç çizgisi 19.14 dolarda, destek çizgisi 13.48 dolarda.

RIOT

Son olarak Riot’a göz atalım. Bir önceki çeyrekte 491 BTC’ye kıyasla madencilik üretimini %186 artırarak rekor 1.405 BTC’ye ulaştı., Çeyrek için gelirlerini %244 artırdıklarını şirket söyledi.

Geçen ay, RIOT 5,35 ile 10,52 dolar arasında geniş bir aralıkta işlem görmüştü. Destek bölgesi 7,52 dolar seviyelerindeyken, direnç ise 16,34 dolarda.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin