Madenciler, BTC satışı için borsalara varlık mı aktarıyor?

Bitcoin madencilik haberleri: Piyasa oynaklığında ve düşünde neler yaşanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin madencilik haberleri piyasa için son derece önemlidir. Bazen madencilerin yaptığı hamleler piyasanın gidişatına yön verebilir. Bunu daha çok satış tarafında görebilmemiz mümkün. Diğer yandan kripto varlıklar çöküş yaşarken ya da daha da düşüş görürken madenciler farklı pozisyon alabiliyor.

Her ne olursa olsun piyasanın geri çekilmesi madencileri de derinden etikledi. Büyük şirketler yatırım ve faaliyet alanını genişletse de ürettikleri BTC’leri satmak zorunda kalıyor. İşte tam da burada Bitcoin madencilik haberleri daha fazla ön plana çıkıyor.

Bitcoin, kripto varlığının tüm zamanların en yüksek seviyesinden %72’den fazla düşerken, Bitcoin madenciliği operasyonları gerileme sırasında hızlı şekilde yaşandı.

Bitcoin madencilik haberleri: Şirketlerden kısa kısa kesitler

Salı günü, Bitcoin madencisi Cleanspark, hash oranının saniyede 4 exahash’ı (EH/s) aştığını söyledi. Teksas madencilik şirketi Rhodium, 19 Eylül Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Form D dosyasına göre 11.9 milyon dolar topladığını açıkladı. 

Rhodium ayrıca 29 Eylül’de Silversun Technologies ile bir birleşme olduğunu belirtti. İki gün önce Merkle Standard, Güney Carolina, Spartanburg’da yeni bir maden tesisi açarken bir kurdele kesme töreni düzenledi.

Yakın zamanda dosyalanmış bir SEC form kaydı, 19 Eylül 2022’de yayınlanan muaf bir menkul kıymet teklifi bildirimine göre, Rhodium Enterprises, Inc.’in bu ay 11.9 milyon dolar topladığını açıklıyor. 

Cleanspark, Inc. son üç ayda yapılan bir dizi duyurunun ardından Salı günü, şirketin madencilik operasyonlarının saniyede 4 exahash’ı (EH/s) ulaştığını müjdeledi. Son olarak Bradford, “Bitcoin madenciliği, düşük karbonlu enerji kaynakları göz önünde bulundurularak yapıldığında ekonomimizin karbondan arındırılmasını hızlandırabilir” dedi.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin