Bitcoin madenciliği tehlike altında! İşte veriler
Bitcoin madenciliği tehlike altında! İşte veriler

Bitcoin madenciliği tehlike altında! İşte veriler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı, kripto pazarındaki artan belirsizliğin ortasında bazı iyileşme belirtileri gösterdi. BTC fiyatı son 30 günde %4’ün üzerinde arttı. Bununla birlikte, Bitcoin Madencilerinin kâr marjları sürekli olarak çöktüğü için şu anda krizden kurtulamıyor.

Madenci hareketleri Bitcoin fiyatını etkiler mi?

Yakın tarihli bir rapora göre, bir Bitcoin madenciliğinin ortalama maliyeti 15 Aralık 2022’de 19.462 dolara ulaştı. Aynı zamanda, Bitcoin fiyatı yaklaşık 17.800 dolar seviyesinde işlem gördü. Bu, madencilerin Bitcoin fiyat düşüşünden dolayı karşılaştıkları ortalama kaybı doğrudan gösteriyor.

Veriler, madenciler için kaybın, Bitcoin fiyatının 26.700 dolara düştüğü 12 Haziran 2022’de başladığını gösteriyor. O dönemde bir BTC madenciliğinin ortalama fiyatı 29.450 dolar civarındaydı.

Ancak Mart 2020’de BTC fiyatı dibe vurduğunda da aynı durum yaşandı. Madencilik maliyeti Bitcoin’in değerinin üzerine çıktı.

Daha önce, Bitcoin Miner Hash fiyatının tüm zamanların en düşük seviyesine düştüğü bildirilmişti. Hash fiyatı, günlük Exahassh başına 58.3 bin dolarda kalırken, Bitcoin fiyatı ATH’sinden %76 kaybetti.

Yazım sırasında Bitcoin, ortalama 17.492 dolar fiyatla işlem görüyor. BTC fiyatı son 24 saatte %4 düştü. Lider kripto para birimin 24 saatlik işlem hacmi ise %16 düşüşle 20 milyar dolara geriledi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin