Venezuela’dan sonra Küba’da kripto paraları kurtarıcı olarak görüyor

Bitcoin madenciliği için ABD’nin en ucuz 5 bölgesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD’nin bitcoin madencileri, madencilik için en ucuz bölgeleri ortaya çıkaran yeni araştırma sayesinde madencilik yapacakları yeri seçerken kolaylık yaşıyorlar..

Listenin başında, şaşırtıcı bir şekilde, Louisiana yer alıyor. Mississippi ve Texas arasında yer alan Louisiana, kripto para veya teknoloji ile alakalı herhangi bir şeyle özdeşleşen bir yer değil.

Madenciler, ülkenin tamamında en ucuz enerji oranlarına ev sahipliği yaptığı için, Pelican State’i daha yakından tanımak istiyorlar. Crescent Electric tarafından gerçekleştirilen araştırmalar Bitcoin madenciliği için en iyi beş bölgeyi tespit etti ve Louisiana bu pakette en üstte yer aldı.

ABD’nin güney doğusundaki ortalama bir madencilik maliyetinin Arkansas’ta 3.224 dolar olduğu tahmin ediliyor ve bu rakam listede beşinci sırada yer alıyor. Tersten sıralamayla Tennessee, Washington ve Idaho, Arkansas’tan sonra geliyor.

ABD Bitcoin Madenciliği Haritası

ABD Bitcoin madenciliği haritası..

Fiyatlardaki bu farklılıklar hafif görünebilir, ancak bir yıl boyunca potansiyel kazançlar hızlı bir şekilde durumu farklılaştırabilir.

Kripto madencilik için yer bulma konusunda, girişimciler genellikle ucuz hidroelektrik kaynaklarını ararlar.

Rapor Bitcoin madenciliği için en pahalı ABD eyaletlerini de içeriyor. New Hampshire, Massachusetts, Connecticut, Alaska ve Hawaii sınırlarının ne kadar pahalı olduğu aşikar. Ortalama maliyet yaklaşık 9.500 dolara ve Louisiana’nın yaklaşık üç katına çıkıyor.

Kripto madencilik için yer bulma konusunda, girişimciler genellikle ucuz hidroelektrik kaynaklarını ararlar.

Güneydoğu Bölgesinde Madencilik

ABD şirketleri, fiyatlandırmaya gelince, oranları, güç üretmek için ne kadar harcayacaklarına ve piyasanın koşullarına göre ayarlıyorlar. Bu yüzden, Washington ve New Hampshire gibi bölgeler madencilik için uygun değilken, nispeten fakirleştirilmiş olan Louisiana en iyi seçim olarak gözüküyor.

Madencilik için Louisiana’da büyük bir ruh var. Daha da önemlisi, kripto para madenciliği bakış açısından, bol miktarda ucuz güç kaynağı var.

Bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. 25 December 2017, 13:18

    Dunyanin her ulkesinde yayilan bitcoin, malesef Turkiye bankaciliginda hala taninmiyor ve izin verilmiyor. Uc banka denedim ucundende red cevabi aldim.
    Turkiyemiz ne zaman diger ulkelerle ayni duzeyde hizmet verebilecek bilmiyorum. Lafa gelince en iyi hizmeti verdiklerini iddia eden sektorler cogu seviyelerde diger ulke esdegerlerinden cok asagida hizmet veriyorlar ve arastirma konusunda dil engelli oldugumuzdan kiyaslama yapamadigimiz icin bizlerde onlarin sozune inanma zorunda oldugumuzu farkediyoruz. Cem ve kizkardesi gibi genc nesilin uzerine bu konuda buyuk sorumluluk dusuyor. Sizlerin, sizden onceki nesilleri, arastirmalarinizla egitmeniz gerekiyor.

    Reply
Bizi Takip Edin