Bitcoin madencilerinin saatlik kazancı dudağınızı uçuklatacak!
Bitcoin madencilerinin saatlik kazancı dudağınızı uçuklatacak!

Bitcoin madencilerinin saatlik kazancı dudağınızı uçuklatacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Glassnode’a göre, Bitcoin madencileri şu anda saatte 1 milyon dolar kazanıyor. Bu BTC ağının madencilerin işlemlerini işlemek için kazandıkları BTC sayısını yarıya indirdiği Mayıs ortasındaki yarılanmanın gerçekleşmesinden bu yana %185’lik bir artış anlamına geliyor.

Bitcoin madencileri saatte 1 milyon dolar kazanıyor

Glassnode tarafından yapılan açıklamaya göre mandeci geliri en son Temmuz 2019’da bu kadar yüksek seviyelerde seyrediyordu ve blok ödülleri o dönem bugünkünden iki kat daha yüksekti.

Rakamlar etkileyici, ancak 2020’nin dünyayı ve dolayısıyla piyasaları vuran bir pandemi ile karakterize edildiği düşünüldüğünde hiç de şaşırtıcı değil.

Bununla birlikte, özellikle 28.000 dolar eşiğinin üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyelerine tırmanan Bitcoin ile son kripto boğa koşusu, madencilerin yararlandığı BTC blok zincirindeki aktiviteyi artırmaya yardımcı oluyor.

Devasa bir endüstri

Genel olarak Glassnode, BTC madencilerinin toplam gelirinin 13 milyar dolar olduğunu tahmin ediyor ve bu da onu kripto alanında ağır bir endüstri haline getiriyor. Bu ayrıca kripto madenciliği endüstrisine yatırım yapmak isteyen işletmeler için de çekicilik arz ediyor.

Bitinfocharts verilerine göre, Bitcoin ortalama işlem ücreti, 31 Ekim 2020’de ulaşılan en yüksek 13,15 dolardan düşerek şu anda 8,7 dolar seviyesinde. Ağda tıkanıklık olduğunda ücretler artıyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin