Bitcoin bu seviyenin üzerinde mücadele ediyor – işte ayrıntılar
Bitcoin bu seviyenin üzerinde mücadele ediyor – işte ayrıntılar

Bitcoin madencilerinin günlük geliri rekor kırdı! Miktar olağanüstü seviyede

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in boğa koşusu devam ederken, madenciler hem blok ödülleri hem de işlem ücretlerinden rekor kıran gelirler görüyor.

Bitcoin madenci gelirleri günlük rekor kırdı

Kripto ölçüm platformu Glassnode tarafından Pazartesi günü yayınlanan bir haber bültenine göre, Bitcoin (BTC) madencileri mevcut ralli sırasında rekor kıran gelirler elde ediyorlar ve günde ortalama 52,3 milyon dolara kadar kazanç sağladılar.

Aynı zamanda, Glassnode’un grafikleri, günlük bazda madenci kârlarının önemli ölçüde arttığını gösteriyor. Örneğin, Bitcoin madencilerinin şu anki en yüksek günlük kârı, 14 Mart’ta kaydedilen 64,7 milyon dolar.

Madenciler yalnızca bu ayda 3 Mart’ta 54,6 milyon, 10 Mart’ta 57,7 milyon ve 12 Mart’ta yaklaşık 60 milyon dolar kazandılar. Ve bunlar yalnızca en iyi günler. Toplam madenci geliri, blok ödülleri ve işlem ücretlerini birleştiriyor.

Bununla birlikte, haber bülteninin yazarı olan Glassnode analisti Checkmate, Decrypt’e en yoğun günlerin sürdürülebilir olarak kabul edilmemesi gerektiğini açıkladı. Bunun yerine 52,3 milyon dolarlık rakam 14 günlük hareketli ortalama kullanılarak hesaplandı.

“Zorluk döneminin ortalamasını alıyorum, aksi takdirde gürültülü ve sürekli gerçekliğe eşdeğer değil, zaman içinde gerçek geliri temsil etmeyen bir gün hızlı çözülen bazı bloklardan etkilenebilir.”

Haber bülteninde, özellikle Bitcoin madencilerinin blok ödülünün Mayıs 2020’de 12,5 BTC’den 6,25 BTC’ye yarı yarıya düştüğünü göz önünde bulundurarak, bu kadar yüksek gelirlerin etkileyici bir başarı olduğunu da belirtti. Madencilerin harcamaları genellikle fiat para birimlerinde olduğundan, kârlarının keskin bir şekilde düşmemesi çok önemli. Bu yüzden Bitcoin protokolünü desteklemeye devam edebilirler.

2020 yarılanmasından bu yana, madencilerin kârları günde yaklaşık 1.000 BTC’ye ulaştı. Bunun çoğu, günlük 900 BTC’lik blok sübvansiyonundan geliyor. Bu arada, işlem ücretlerinden elde edilen gelir sürekli olarak günde 75 ila 125 BTC arasında dalgalanıyor.

Madenciler, Bitcoin son fiyat rallisine başladığından beri BTC satışlarını da artırdı.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin