Bitcoin madenci şirketi, iflas başvurusunda bulundu

Bitcoin madencileri, satışı askıya mı aldı? BTC iyileşmesi var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin madencileri, tokenleri boşaltma hızını düşürmüş gibi. Bu da token üzerindeki bazı satış baskılarının hafiflemiş olduğunu gösteriyor. 

Bitcoin fiyatları, geçen hafta 18.000 doların altına kadar düşmüştü. Şimdi ise 20.000 dolar civarında istikrar kazandı. Belirteç şimdilik 20.000$ ‘ı destek seviyesini kabullendiğini söyleyebiliriz. Bugün 21.000 dolara giden artış daha da pozitif görünüm sağladı. 

BTC yükselse de uyarılar yine de geliyor. Fake bir ayı yükselişi olarak yorumlanıyor. Bu yüzden dönüş teyidi için daha güçlü marjinal bölgeler beklenmeli.

Geçen haftaki veriler, madencilerin borsalara rekor miktarda Bitcoin taşıdığını ve bunun sonucunda daha fazla fiyat düşüşüne neden olduğunu gösterdi. Ancak geçen haftaki büyük bir satıştan sonra, dünyanın en büyük kripto para birimi üzerindeki satış baskısı hafifliyor olabilir.

Bitcoin madencilerinin borsa akışları keskin bir şekilde düşüyor

CryptoQuant’tan elde edilen veriler, geçen hafta zirve yaptıktan sonra Bitcoin madencilerinden borsalara varlık gönderimi azaldı. Bu, şimdilik madencilerden gelen satış baskısının hafiflediği anlamına geliyor.

Geçen hafta bir günde 4.700 Bitcoin taşıdıktan sonra madenciler Pazartesi günü yaklaşık 308 tokeni harekete geçirmişti. Bu aynı zamanda Bitcoin fiyatlarında 20.000 doların üzerine çıkan hafif bir toparlanma ile aynı zamana denk geldi.

Glassnode’dan ayrı veriler, madenci net akışlarının da bir ayın en düşük seviyesine düştüğünü ve sınırlı ticaret faaliyetini gösterdiğini gösteriyor. Büyük madenciler artık değişken fiyatlar karşısında yeniden bir bekletme stratejisi benimsiyor olabilir.

Aşağı yönlü baskılar devam ediyor

Büyük madenciler tarafından yapılan satışların azalması Bitcoin’e bir miktar rahatlama sağlayabilirken, token hala bir dizi başka rüzgarla karşı karşıya.

Celsius ve Three Arrows Capital gibi büyük holdinglerin toplu tasfiyeleri fiyatlar üzerinde daha fazla baskı yaratıyor. Geçen Luna bu ay ise Celsius ve 3AC piyasanın düşüşünde büyük rol oynuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin