Bitcoin madencileri maliyetlerini karşılamak için BTC satmaya devam ediyor!
Bitcoin madencileri maliyetlerini karşılamak için BTC satmaya devam ediyor!

Bitcoin madencileri maliyetlerini karşılamak için BTC satmaya devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük madencilik şirketlerinden biri olan Core Scientific, 2022’nin ilk yarısı için sonuçları açıkladı. Şirket, Haziran ayında 7.202 Bitcoin sattığını duyurdu.

Core Scientific ekibi tarafından yapılan resmi duyuruya göre, Bitcoin ortalama 23 bin dolarlık bir fiyatla satıldı ve şirkete yaklaşık 167 milyon dolar gelir sağladı. Ek olarak, 20 Haziran itibariyle, şirket bilançosunda 1.959 Bitcoin ve yaklaşık 132 milyon dolar nakit bulunuyor.

Core Scientific’teki ekip, satılan Bitcoin’lerden elde edilen gelirin ASIC sunucuları, ek veri merkezleri için sermaye harcamaları ve borç ödemeleri için kullanıldığını açıkladı.

BTC satışları ne zaman bitecek?

Buna ek olarak şirket, işletme maliyetlerini ödemek ve yeterli likidite sağlamak için BTC satmaya devam edeceğini belirtti.

Core Scientific şu anda günde yaklaşık 36.9 BTC üretiyor. Haziran ayında günlük üretimi, 1 Haziran’da 34.8 BTC’den 30 Haziran’da 39.8 BTC’ye yükselerek %14 arttı. Bu arada şirket, yılın geri kalanında halihazırda 103.000’i elinde olan 70.000 ASIC sunucusunu daha devreye almayı planlıyor.

Bitcoin fiyat hareketi

Core Scientific’in Haziran ayında 7.202 Bitcoin sattığı haberi, BTC’nin 200 haftalık hareketli ortalamasının (kırmızı) kritik destek bölgelerini yeniden kazanmak için mücadele ettiği zamana denk geldi.

Bitcoin Miners Continue Selling to Cover Expenses as Core Scientific Sold 7.2k BTC in June for $167M 16

Ayrıca grafikten, günlük MFI ve RSI’nin BTC yatırımcıları tarafından satışa dönüşe işaret ettiği görülebilir. Günlük MACD, ticaret hacminin açıkça kırmızı olduğu Bitcoin için düşük alıcı ilgisine işaret ediyor. Sonuç olarak, BTC, net bir yön belirleyene kadar 17.600 doların üzerinde ve 200 haftalık hareketli ortalamanın altında konsolide olmaya devam edebilir.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin