featured
Bitcoin madencileri birikim yapmaya devam ediyor!

Bitcoin madencileri birikim yapmaya devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elde edilen verilere göre, Bitcoin madencilerinin toplam geliri Kasım 2020 tarihiyle benzerlik gösteriyor. Aşağıda yer alan grafikte noktalı dikey çizgilerle gösterildiği gibi, toplam madenci geliri her dört yılda bir yarı yarıya azalış gösteriyor. Bu, en sonuncusu Mayıs 2020 tarihinde gerçekleşen BTC yarılanması olayı nedeniyle gerçekleşiyor.

Long-term miner revenue

Bitcoin madencilerinin uzun vadeli geliri

BTC total miner revenue

Mayıs 2020’den bu yana göstergeye bir bakış, Temmuz ayındaki piyasa düşüşü sırasındaki keskin düşüş dışında toplam gelirlerin 950 ile 1050 BTC (siyah çizgiler) arasında olduğunu ortaya koyuyor. Ancak bu, tarihteki en büyük zorluk ayarıyla düzeltildi.

Toplam Bitcoin madencilik geliri yazım sırasında Nisan 2020’deki tüm zamanların en yüksek BTC fiyatına doğru yukarı yönlü hareketin hızlanmasından önce, Kasım 2020’deki ile aynı seviyede 880 BTC’de yer alıyor.

Miner accumulation

Piyasa yorumcusu @BTC_Archive, madencilere ait hesapların bir kez daha biriktiğini gösteren tweet yayınladı. Bitcoin madencileri tarafından birikim genellikle uzun vadeli yükseliş trendlerinin başlangıcında meydana geliyor. Dolayısıyla bu hesapların birikiyor olması piyasadaki inancın hâlâ güçlü olduğunu gösteriyor.

Puell Multiple

Puell Multiple, basılan tüm kripto paraların değerinin yıllık hareketli ortalamaya bölünmesiyle oluşturulan zincir üstü bir göstergeye deniliyor. Göstergede 4 ile 10 arasında yer alan değerler normal piyasa döngüleriyle bağdaştırılıyor. Olumsu gösterge ise 0 ile 0,5 arasındakiler piyasa dipleri ile ilişkilidir.

Şimdiye kadar 2021 piyasa döngüsü, 4 ile 10 arasında bir değere ulaşılamayan tek döngü olarak kaydedildi. Bu yılın en yüksek seviyesi 3,43 ile Mart ayında ulaşıldı.

Gösterge şu anda, yükseliş trendlerinin ortasında tarihsel olarak ulaşılan 1,26 değerini gösteriyor. Bu göstergeye göre BTC’nin büyümesi için daha fazla alan bulunuyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin