Bitcoin Lightning Network

Bitcoin Lightning Network üzerinde artan BTC miktarı şaşırttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para biriminde fiyat istikrarı yaşanmasa bile yatırımcıları varlıklarını saklamayı başarıyor. Dün yaptığımız haberde de uzun vadeli Bitcoin sahiplerinin rekor kırdığını görmüştük. Yatırımcılar artık varlıkları satmama yönünde karar almış durumda. 6 aydan daha uzun süre BTC tutan yatırımcı sayısı yüzde 75’i geçmişti. Bu seferki veri ise Bitcoin Lightning Network tarafında.

Bitcoin Lightning Network üzerinde kilitlenen toplam BTC miktarı 2021 yılından bu yana ciddi şekilde arttı. Kullanıcılar BTC’leri kilitli şekilde bırakarak uzun vadeli pozisyonları koruyor. Ayrıca sisteme destek oluyor.

Lightning Network’te kilitlenen toplam değer, Bitcoin’in 40.000 doların altındaki bölgeyi geçmesine rağmen geçen yıldan bu yana üç katına çıkarak 1,3 milyar dolara ulaştı. DeFi Pulse’a göre, Lightning Network’te (LN) kilitlenen Bitcoin sayısı 2021’de 1089 BTC olarak kayıtlara geçmişti. Şimdi ise bu rakam 3479 BTC’ye çıkarak üç katını gördü. Kilitli Bitcoin’ler şu anda 1,3 milyar dolar değerinde.

Kullanıcılar, Bitcoin Lightning Network üzerinde varlıklarını kilitli bıraktı 

Kilitlenen toplam Bitcoin sayısındaki üç kat artışın arkasındaki katalizör, LN’nin Bitcoin ağında hızlı ve ucuz işlemlere izin verme yeteneği olduğu söyleniyor.

Lightning Network, Bitcoin ağının ikinci katmanında zincir dışı işlemlere izin verir. Lightning Network’teki iki düğüm, bir kanal üzerinden işlem yapabilir. Bu sayede işlem yerleşimini ana Bitcoin ağına erteleyebilir. Sık sık gerçekleşen ve küçük miktarları içeren zincir dışı işlemler, Bitcoin ağının ölçeklenebilirliğini ve faydasını destekler.

Bitcoin Lightning Network, kapasitesi arttıkça ve daha fazla insan BTC’de işlem yapmak için onu benimsedikçe, Bitcoin’in günlük faydasını artırmayı katalize edebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin