Bitcoin Lightning Network düğümü son 3 ayda önemli ölçüde arttı

Bitcoin Lightning Network düğümü son 3 ayda önemli ölçüde arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerde yaşanan düşüş eğilimi Bitcoin’i önemli ölçüde etkiledi. Kasım ayının ikinci haftasında yaptığı zirveden bu yana düşüş trendini devam ettirdi. Aralık ayına yine sert bir düzeltmeyle giriş yapan BTC, istenilen çıkışı gerçekleştirmedi. Bu süreç içinde 42.000 dolara kadar gerileyen bir yapı oluştu. Ancak tüm bu olumsuzlukların içinde olumlu gelişmelerde yaşandı. Bitcoin Lightning Network düğünleri arttı. 

Lightning Network tarafında işler kötü gitmiyor. Artan Bitcoin kabulünün en son göstergesi, Bitcoin Lightning Network düğümleri şeklinde geldi. Veriler, bu yıldırım düğümlerinin son üç ayda önemli bir artış kaydettiğini gösterdi.

Bitcoin Lightning Network artışları dikkat çekiyor

Bitcoin Lightning Network artışları dikkat çekiyor

Dünyanın en değerli kripto varlığı kötü bir dönem geçirebilir. Ancak alıcıların güçlü destek vermesi bu süreci biraz daha pozitif yapıyor. Çoğunlukla, bir yıldırım ağına duyulan ihtiyaç, işlem ücretlerinin önemli ölçüde arttığı 2018 boğa koşusuna kadar uygun hale gelmemişti.

Kısa süre sonra, en yoğun işlem zamanlarında bile Bitcoin blok zincirindeki işlem ücretlerini düşürmenin bir yolu olması önemli hale geldi. Bu nedenle, Lightning Network benimsendi.

Lightning düğümlerinde ciddi bir artış söz konusu. 3 Eylül-3 Aralık aralığı baz alındığında düğümler tırmanmaya devam etti. 3 aylık süre içinde ağa toplam 3.534 düğüm eklenmiş oldu. Toplam Lightning Network düğümü ise son eklenmeyle birlikte 18 bin üzerine çıktı. 3 aylık zamanda %23’lük artışı yaşadı.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin