Bitcoin laneti Mt. Gox’ta bir türlü sona yaklaşılamıyor – plan ertelendi
Bitcoin laneti Mt. Gox’ta bir türlü sona yaklaşılamıyor – plan ertelendi

Bitcoin laneti Mt. Gox’ta bir türlü sona yaklaşılamıyor – plan yine ertelendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün erken saatlerde yayınlanan bir duyuruya göre, Bitcoin laneti Mt. Gox rehabilitasyon planı 15 Aralık 2020’ye ertelendi. Planın 15 Ekim’de sunulması bekleniyordu.

Erteleme neden oldu?

Mütevelli Heyetinin rehabilitasyon planının son teslim tarihinin uzatılması için bir talepte bulunmasının ardından, Tokyo Bölge Mahkemesi bu erteleme talebini talep etti. Böylelikle 2 ay daha planın sunulması gecikecek.

Uzatma, piyasa çapında 150.000 BTC’nin alacaklılara verilmesi beklentisinin arkasından geldiği için ilginç bir zamanda yayınlandı. Bir çok kimse bu Bitcoin dağıtımının ardından piyasada önemli miktarda bir satış baskısı bekliyor.

Ancak haberler, söz konusu süre geçmişte birkaç kez daha uzatıldığı için  pek çok kişi açısından sürpriz olmadı.

Uzatma ile birlikte yapılan açıklamaya göre, planın nihai olarak sunulabilmesi için bazı konuların “daha ​​yakından incelenmesi” gerekmekte. Bu ifadenin aynısının 31 Mart tarihinde süre yine uzatıldığı zaman kullanıldığını belirtelim.

Planda neler var?

Sürekli olarak ertelenen rehabilitasyon planı, son 6 ayda 1,2 milyon dolarlık ücret harcadığı bildirilen mütevelli Nobuaki Kobayashi tarafından yürütülüyor. Alacaklılara göre, kayyum, bu paranın neye harcandığı ve herhangi bir ilerleme kaydedilip kaydedilmediği konusunda net bir güncelleme yapmadı.

Aralık tarihinin artık son olması durumunda, yalnızca bir rehabilitasyon ‘planının’ serbest bırakılacağı ve fonların alacaklılara fiilen serbest bırakılmasının daha sonraki bir tarihe kadar gerçekleşmeyebileceği de unutulmamalı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin