Bitcoin kurtarma seansı bugün de devam ediyor

Bitcoin kurtarma seansı devam ediyor: Analiste göre volatilite kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EToro analisti Mati Greenspan’a göre, popülerlik karşısında istikrar, şu anda kripto savunucularının tartışması konusu. Ardı ardına kazanılan 3 Bitcoin kurtarma seansı kazançlarla birlikte artıyor.

Bitcoin kurtarma seansı bugün de devam ediyor

Bitcoin kurtarma işlemi, Perşembe gününe kadar dünyanın en büyük dijital para biriminin art arda üçüncü bir ardışık kazanma seansı için harekete geçmesiyle devam ediyor. Cumartesi günü bir yıldan fazla bir süre içinde ilk kez 3.500 doların altına daldıktan sonra Bitcoin Çarşamba günü 4.000 doları tekrar kazanarak Perşembe günü yükseldi. Bugün, tek bir Bitcoin %3,32 oranında artışla 4.313 dolar seviyesinde işlem görüyor. Lider kripto para biriminin  şu anda 75 milyar dolarlık bir piyasa değeri var.

Michael Bucella: “Bitcoin'in ayı piyasası aslında uzun bir sıkıntı döngüsü.”

Mati Greenspan: “Bitcoin popülaritesini vahşi volatiliteye borçlu.”

EToro’daki kıdemli piyasa analisti Mati Greenspan, son zamanlardaki oynaklık eğiliminin, popülerliğe karşı benimsenen kripto tartışmalarına yeniden hükmettiğini söylüyor. Mati Greenspan konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Kesinlikle, daha istikrarlı kalmaları ya da fiyatlarda yavaş ama istikrarlı bir artış görmeleri, kripto paranın kullanılması durumunda daha iyi olacak. Ama dürüst olalım, eğer Bitcoin bugün olduğu kadar vahşi volatilite içinde olmasaydı popüler olabilir miydi?

“Bitcoin son zamanlardaki piyasa koşulları nedeniyle daha fazla benimsendi.”

Analist Bitcoin’in son zamanlardaki piyasa koşulları nedeniyle daha fazla benimsendiğini belirterek açıklamalarına şunları ekliyor:

2017’nin çirkin boğa koşusu, ağa daha önce hiç görülmemiş sayıda yeni kullanıcı getirmekten büyük ölçüde sorumluydu, ancak bu durum aynı zamanda heyecan verici bir şekilde de ortaya çıkabiliyor.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin