Bitcoin yatırımı yapmak için işte 3 neden…

Bitcoin kullanıcı deneyimi halen istenilen düzeyde değil mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası çalkantılı olması değişikliğe neden oluyor. Bitcoin kullanıcı deneyiminde ise halen başlangıç aşamasında olduğumuza dair raporlar geliyor. Ayrıca enflasyon ve Fed’in faiz hamleleri kripto piyasasında değişimlere neden oluyor.

CJ Wilson ve Josh Olszewicz, Federal Rezerv’in ne kadar güce sahip olduğunun farkına vardığını tartıştı. Yapılan açıklamada,

“Şu anda her şey enflasyona odaklanmış durumda. Bu da yüksek işsizliğin, konut ipoteklerinin buharlaştığını, otomobil kredilerinin çöküşünü ve tüketici borcunun tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğunu göreceğiniz anlamına geliyor.”

Wilson, “90 trilyon doları aşan borcu ve sadece 9 milyon doları para arzı olan bir ülkede yaşıyoruz. Bu, buzun incelmeye başlamasına neden oldu ve sonunda birileri çatlaklardan düşecek.” 

Olszewicz ise şu şekilde bir açıklamda yapıyor: 

“Bu, kendi devlet borç faiz ödemelerimizi %5’in üzerine çıkaramamamızın argümanıdır. Ödemeyi düşünebileceğimiz her şeyi aşacak ve savunma bütçesi dışındaki en büyük tek kalem olacaktır. Politikacılar genellikle şu anda harcadıkları paranın etkisini ve gelecekteki enflasyonumuzu artırma potansiyelini düşünmüyorlar.

Bitcoin teknik incelemesinden bu yana sadece 14 yıl geçti. Ağ 2009’da başlatıldı ve %99,98 çalışma süresine sahipti. Zamanla, insanlar CEO veya CIO rolünden yaşlanıyor ve yeni nesil geliyor ve bunu alternatif bir varlıktan daha fazlası olarak görüyor.”

Wilson’a göre, sosyal medya platformları 20 yaşındayken, Bitcoin halen yeni sayılacak bir düzeyde kalıyor. Bu da Bitcoin kullanıcı deneyimini daha düşük tutuyor.

bitcoinmagazine


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin