Bitcoin kritik seviyenin üzerinde işlem görüyor! İşte takip edilmesi gereken seviyeler
Bitcoin kritik seviyenin üzerinde işlem görüyor! İşte takip edilmesi gereken seviyeler

Bitcoin kritik seviyenin üzerinde işlem görüyor! İşte takip edilmesi gereken seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap’e göre kripto piyasası lideri Bitcoin (BTC), son 24 saatte ABD doları karşısında bir miktar güç kazandı. Yazım sırasında, BTC’nin fiyatı %0,86 arttı. Bu aynı zamanda, %2,35 seviyesinde olan pozitif haftalık performansına da katkıda bulundu. Sonuç olarak, BTC’nin fiyatı şu anda 16.942,91 dolardır.

Bitcoin ayrıca CoinMarketCap’in trend projeler listesinde ikinci sırada yer alıyor ve Solana’nın (SOL ve Shiba Inu’nun (SHIB) üzerinde) arkasına yerleşiyor.

Hafta sonuna girerken BTC için günlük işlem hacmi düştü. Basın zamanında, son 24 saat içinde BTC için toplam işlem hacmi %2,67 düştü ve toplam 13.650.132.963 dolara ulaştı.

BTC‘nin fiyatı 20 günlük EMA çizgisinin üzerine çıkmayı başardı ve şimdi aynı şeyi 50 günlük EMA çizgisiyle yapmak istiyor. Ancak günlük RSI göstergesi, BTC fiyatının kısa vadeli bir zirveye ulaştığını ve fiyatının ya bu seviyede konsolide olacağını ya da tekrar 20 günlük EMA çizgisine düşeceğini gösteriyor.

Şu anda, günlük RSI çizgisi aşırı satım bölgesine doğru negatif seyrediyor. Ancak günlük RSI çizgisi, günlük RSI SMA çizgisinin üzerinde konumlanmıştır. Bu, mevcut seviyeden fiyat düşüşü gerçekleşse bile dikkate değer olmayacağını gösteriyor.

BTC’nin fiyatı, bugünkü işlem seansı kapandığında 20 günlük EMA çizgisinin üzerindeki konumunu koruyabilirse, düşüş tezi geçersiz olacak ve BTC’nin fiyatı 17.210 dolarlık direnç seviyesini hedeflemeye çalışacak.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin