Düzeltmesini tamamlayan Bitcoin için bugün hangi seviyeler izlenecek
Düzeltmesini tamamlayan Bitcoin için bugün hangi seviyeler izlenecek

Bitcoin kritik direnci kırmak üzere! Analistler ne söylüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve tüm kripto para piyasası, son zamanlarda karmaşık fiyat hareketleri sergiledi. Hem boğalar hem de ayılar, BTC’nin fiyat hareketi üzerinde net bir kontrol elde edemedi.

Alıcılar, sosyal medyadaki düşüş hissine rağmen son zamanlarda bazı canlılık belirtileri gösteriyor, bu da yukarı doğru bir genişleme aşamasının geldiği anlamına gelebilir.

Bitcoin yükselmek için kritik direnci kırmak zorunda

Bu olasılığın doğrulanması için, boğaların son birkaç haftadır güçlü duran bir kilit direnç seviyesini kırması gerekiyor.

Bu haberin yazıldığı esnada Bitcoin şu anki 34.720 dolarlık fiyatıyla %4’ün biraz altında artışla işlem görüyor. Bu geçen hafta belirlenen 29.000 dolarlık dip seviyelerden kayda değer bir artışa işaret ediyor.

BTC, temel bir destek seviyesi olmaya devam eden 30.000 doların altına düştüğünden beri yükseliyor. Dün gece analistlerin oldukça uzun süredir izlediği kilit bir seviyede ret yiyen kral kripto parada devam eden bir düşüş trendi, önemli kayıpların yaklaşmakta olduğuna işaret edebilir.

Sırada 20.000 dolar olabilir

Bir gecede görülen güce rağmen, analistler şimdi Bitcoin’in daha fazla düşüş görmeye hazır olabileceğini belirtiyor.

Bir trader, BTC geceki yükseliş sırasında test edilen bir trend çizgisinin üzerine çıkana kadar kripto paranın düşüş eğiliminde kalacağını açıkladı. Trader orta vadede 20.000 dolarlık düşük bölgeye doğru bir hareket bekliyor.

Önümüzdeki birkaç gün kripto piyasasının orta vadede nereye yöneleceği konusunda ciddi bir fikir verebilir.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin