Sektörün önde gelen 3 uzman isminden dikkat çeken Bitcoin tahminleri
Sektörün önde gelen 3 uzman isminden dikkat çeken Bitcoin tahminleri

Bitcoin kritik bölgeye girdi! Ünlü analistlerin yeni BTC tahminleri karşınızda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son 9.500 dolarlık düşük seviyesinden güçlü bir toparlanma kaydettikten sonra, Bitcoin (BTC) yukarı yönlü momentumunu daha da genişletebildi ve şu sıralar yakın vadede hangi yöne gideceğini belirleyebilecek bir sonraki kilit fiyat engeline yaklaşıyor. Bitcoin’in haftalık en düşük seviyesi olan 9.500 dolardaki yükselişi, son birkaç hafta içinde 12.000 dolarlık çok sayıda reddetme ile karşı karşıya kalmasına rağmen alıcıların fiyat hareketini kontrol altında tuttuğunu gösteriyor.

Ünlü analist Bitcoin’de daha fazla düşüş bekliyor

Bitcoin geçen haftaki belirlenen 9.500 doların en düşük seviyesinden kayda değer bir iyileşme kaydetti. BTC’nin bu fiyat seviyesine düşmesini izleyen toparlanma, kriptonun 12.000 dolarda reddedildikten sonra karşılaştığı aşağı yönlü baskıya rağmen, boğaların ayıları kripto para birimini bir başka makro düşüşün içine itmesine izin vermeye hazır olmadığını gösteren kritik bir işaretti.

Görünüşe göre 11.000 dolar, Bitcoin’in karşı karşıya kalacağı bir sonraki en önemli engel olarak görünüyor. Çünkü bu fiyat seviyesinin üzerinde belirleyici bir hareket olması, muhtemelen 12.000 dolarda var olan bir sonraki direnç seviyesi ile birlikte, önemli ölçüde daha yüksek bir tırmanmaya yol açacak. Bu seviye aşılmaz bir seviye olduğunu daha önce kanıtladı. Twitter’daki popüler bir kripto para birimi analisti olan Cryptomist, son fiyat artışına rağmen, BTC’de düşüş beklediğini belirten bir tweet attı.

DonAlt: Bitcoin “yap ya da öl” aşamasında.”

Twitter’daki bir başka popüler kripto para birimi analisti olan DonAlt, son attığı bir tweette Bitcoin hakkındaki düşüncelerini paylaştı ve kriptonun mevcut fiyat bölgesinin BTC için önümüzdeki günlerde ve haftalarda hangi yönde eğilimi belirleyebileceğini gösteren bir “yap ya da öl” seviyesine işaret ettiğine dikkat çekti. Bu analiz göz önüne alındığında, Bitcoin’in daha da artmaya devam etmesi önemli görünüyor, aksi takdirde tüm bölgedeki güvenilir destek seviyeleri BTC’nin 10.000 dolardan düşmesini engellemek için yeterli olmayabilir.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin