Bitcoin'de korkunç senaryo gerçek oluyor: Hafta sonu kabus gibi geçebilir! Hangi seviyeleri göreceğiz?
Bitcoin'de korkunç senaryo gerçek oluyor: Hafta sonu kabus gibi geçebilir! Hangi seviyeleri göreceğiz?

Bitcoin’de korkunç senaryo gerçek oluyor: Hafta sonu kabus gibi geçebilir! Hangi seviyeleri göreceğiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin çok iyi günlerden geçmiyor. Ancak bu, BTC’nin artık iyi bir seçim olmadığı anlamına gelmiyor. Mesele şu ki, son düşüş trendi BTC’yi sıkıntılı bir eğilime soktu ve ayı piyasasının uzama ihtimali var.

Dijital varlığın son zamanlarda nasıl performans gösterdiği göz önüne alındığında, bu ayı görünümü kesinlikle kısa vadede geçerli gibi görünüyor. Mevcut yatırımcı duyarlılığı ile de birleştiğinde çok kötü bir manzara söz konusu.

Korku ve Açgözlülük Endeksi her zaman yatırımcıların piyasaya karşı nasıl hissettikleri hakkında bir fikir vermeye yardımcı oluyor. Verileri bir dizi ölçümde toplayan ve ardından numaralandırılmış bir ölçekte sunan yararlı bir araç. Ölçek bir süredir kripto pazarındaki düşüş eğilimi ile negatif bir görünüme sahip. Fakat endeks şimdi yatırımcı duyarlılığı açısından aşırı korku gösteriyor, kötüden daha da kötüye gitti.

Kripto para birimleri bu kadar kısa sürede düştüğünde bu beklenir. Bitcoin ve Ethereum gibi en iyi paralar sürekli olarak düşerken, piyasada bir gün içinde yaklaşık 200 milyar doların eridiğini gördük.

Bitcoin price chart from TradingView.com

Daha önce 40.000 dolar bölgesini geri alan Bitcoin burayı bir kez daha kaybetti. Dijital varlığın bu noktadan düşmesine neden olan devam eden satış trendleri ile güçlü bir direnç noktası olmaya devam ediyor. Yatırımcı duyarlılığı olumsuz olmaya devam ederse ve piyasaya yeni para gelmezse, Bitcoin hafta sonu bitmeden 35.000 doları tekrar test edebilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin