En az 1 ETH tutan adreslerden rekor geldi! Fiyat etkilenecek mi?
En az 1 ETH tutan adreslerden rekor geldi! Fiyat etkilenecek mi?

Bitcoin konsolide olursa Ethereum fiyatı bu seviyeleri görebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’deki konsolidasyon, Ethereum’un BTC karşısında iki kat değer kazanmasına ve muhtemelen USDT çiftindeki yükselen kanaldan kırılmasına izin verecek.

Geçtiğimiz hafta, altcoin fiyatları önemli bir düşüş yaşadı. Başlangıçta, Ethereum (ETH) fiyatı, en üst sıradaki dijital varlık 12.000 dolarlık dirençle yükselirken Bitcoin’i daha yüksek seviyelerde takip etti, ancak BTC yavaşça yüksek seviyelerdeki Ethereum’u 400 dolar seviyesinden desteklemek için mücadele etti.

Ethereum’un momentum kaybı

Ethereum’un momentum kaybı ve altcoinlerdeki düzeltme, bir dizi kripto traderının altcoin sezonunun bittiğini ve birçoğunun bu bakış açısının kanıtı olarak ETH / BTC kurunaki düşüş yönlü fiyat hareketini öne sürdüğünü tweetlemesine yol açtı.

Haftalık ETH / BTC grafiğine bakıldığında, traderlar paritenin yükselen trend çizgisinin ve yüksek hacimli VPVR çizgisinin 0,027294 satoshi altına düşme eşiğinde olduğunu fark edecekler.

Bu seviyeyi kaybetmek, fiyatın 0.024519 satoshiye daha fazla düşmesine kapıyı açabilir.

Günlük zaman diliminde, 0.032385 satoshilik seviyeyi kaybetmenin Ethereum fiyatını 0.032385 satoshiden 0.029536 satoshiye VPVR aralığına ittiğini görebiliriz.

Hareketli ortalama yakınsama ıraksama göstergesinin sinyal hattı ve MACD’si hala dik düşüşte ve güçlü satın alma hacminin olmaması, kısa vadeli trendin tersine dönme olasılığını düşürüyor.

Belki de Bitcoin fiyatı önümüzdeki birkaç gün için bir konsolidasyon dönemine girerse, ETH / BTC kuru bazı kayıpları geri kazanabilir, ancak şu anda bu pek olası görünmüyor.

ETH / USDT kurunda umut var

ETH / USDT kuru, parite günlük olarak daha yüksek düşük seviyeler yapmaya devam ederken ve fiyat hareketi yükselen kanalın destek ve direnç trend çizgilerini takip ederken farklı bir tablo çiziyor.

Yükselen kanallardaki fiyat hareketinin izlenmesi oldukça kolaydır ve 4 saatlik grafik, MACD’nin, satış azaldıkça ve RSI 45’e doğru yükselirken sinyal çizgisine yakınlaştığını göstermektedir.

Kısa vadede, yükselen kanal orta hattına 400 $’dan bir hareket olası görünüyor. Ancak traderlar hala bu seviyenin sert direnç olmasını bekliyor. Yükselen kanaldan (430 $) yükseliş eğilimi, Ethereum’un 468 $’a çıkmasını sağlayabilir.

Ethereum fiyatı 100 MA’nın altına düşerse ve yükselen kanaldan düşerse, 353 $, 330 $ ve 315 $’da destek var. Bu seviyeleri kaybetmek, yatırımcıların 248 $’a daha keskin bir düşüş arayabileceği anlamına gelir.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin