Bitcoin'in kısa vadeli görünümü ve öne çıkan gelişmeler!
Bitcoin'in kısa vadeli görünümü ve öne çıkan gelişmeler!

Bitcoin’in kısa vadeli görünümü ve öne çıkan gelişmeler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, Çarşamba günü 8 gün sonra ilk kez 24 bin doların altında kapandı. Ancak Perşembe sabahı alıcılar, kripto para birimini 24.400 dolara yükselterek üstünlüğü yeniden ele geçirdi. BTC, düşen hisse senedi endeksleri nedeniyle Salı ve Çarşamba günü baskı altına girdi. Dün gece düşüş durakladı, bu da kripto piyasasının toplam kapitalizasyonunu 1.11 trilyon dolara geri getirdi.

İlginç bir şekilde, Bloomberg’e göre, Bitcoin ile S&P 500 arasındaki aylık korelasyon 2021’den bu yana en düşük seviyesine geriledi.

Bitcoin’in kısa vadeli momentumunun teknik görünümü, daha fazla yükselişin mümkün olduğunu ortaya koyuyor, çünkü en son aşağı yönlü momentum, geçen haftanın düşük seviyelerinden yukarı yönlü momentumun %61,8’inde durduruldu. Hisse senedi endekslerinin güçlü negatif momentumu olmadan, Bitcoin hafta sonundan önce 25.000 seviyesini test etme şansını elinde tutuyor.

Öne çıkan haberler

New York’un mali düzenleyicisi, Finansal Hizmetler Departmanı’nın (NYDFS) düzenlenen kuruluşları arasındaki yasa dışı kripto para birimi faaliyetlerini izlemeye yönelik araçlarında bir güncelleme duyurduğu için kripto piyasası denetimini artırıyor.

Ethereum ekibi, 28 Şubat’ta Sepolia test ağına Shanghai-Capella (Shapella) güncellemesinin sunulmasını planladı. Bu güncelleme The Merge’i takip edecek ve doğrulayıcıların para çekmesine olanak tanıyacak. Sepolia’dan sonra, hardfork Goerli ağında test edilecek ve ardından (muhtemelen Mart ayında) Mainnet’te uygulanacaktır.

Binance, kripto ödemelerini kolaylaştırmak ve küresel kripto kabulünü iyileştirmek için Fransa’nın ödeme devi Ingenico ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Program daha sonra İtalya, Litvanya, İspanya, Kıbrıs, Polonya ve İsveç dahil olmak üzere Binance’in faaliyet gösterme lisansına sahip olduğu Avrupa ülkelerine genişletilecek.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin