Bitcoin
Facebook verileri, kitlesel Bitcoin kabulü için önemli bulgular ortaya koydu

Bitcoin kayıpları telafi yolunda ilerlerken iyimserler negatif algının azaldığına inanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gündemdeki Tether krizi ile ilgili olarak kripto para piyasalarında mini bir çöküşe şahit olduk. Piyasalar hakkında yorum yapan önde gelen iyimserlerden Brian Kelly, bu duruma rağmen kripto paralar hakkında pozitif duruşunu koruyor. Ve çoğu zaman tekrarladığı gibi bu tür çöküşlerin piyasada özellikle Bitcoin için alım fırsatı oluşturduğunu düşünüyor. Ayrıca ayı piyasasının sona erdiğine inandığı bazı sebepleri de var.

Cointelegraph ile özel bir röportaj gerçekleştiren Kelly şunları söyledi:

Son zamanlarda gördüğümüz satıcılar neredeyse zorunlu satış yapan yatırımcılar. Bazı şirket yöneticileri nakite ihtiyaç duydular. Bu da her zaman portföylerinde kripto para tutamayacakları anlamına geliyor.

Aynı şekilde, Bitcoin’in değer düşüklüğüne ilişkin bu kadar güçlü düşüncelere sahip olan tek kişi Brian Kelly değil. Fundstrat’dan Thomas Lee, her dönem iyimser olan diğer sektörün tanınmış kişilerinden. Lee, Bitcoin’in şu an iskontolu olduğu ve gerçek değerinin 14.800 dolar civarlarında olması gerektiği görüşünü koruyor.

Lee, BTC’nin bir servet biriktirme aracı olarak kabul edilmesi ve daha dikkate değer bir tüketici kitlesi tarafından kabul edilmesinin, kripto paranın fiyat seviyesini yükselteceğine inanıyor. Ancak Lee, kısa vadeli bir Bitcoin (BTC) fiyat tahmininde bulunmayı reddetti.  

Altın’a alternatif olarak Bitcoin

Brian Kelly, küresel ticaret oyuncularının Bitcoin’i Altın alternatifi olarak kullanmaya başladıklarını ya da fiat paralardaki ortalama dalgalanmalara karşı bir korunma oluşturduğunu düşünüyor. Altın yerine BTC tercih edenlerinin gerekçesinin ise BTC’nin altın kadar stabil olmamasına bağlıyor. Bu yüzden Bitcoin’in olası bir yüksek getiri için bir potansiyeli olduğuna inanılıyor.

Finansal varlıkların değeri, bilindiği gibi arz ve talep yasalarına bağlı. BTC’nin arzı sınırlanmış ve çoğu çıkarıldığında, talebi esas olarak çevresinde dönen haberlerden kaynaklanan endişe ve yükselişlerin algısından etkileniyor.

Ancak, şu anda coinin etrafında çok fazla pozitif düşünce var ve uzun zamandır beklenen Bitcoin ETF onaylanırsa, dünyanın en değerli coini için yeni bir görünüm ortaya çıkabilir. Kripto paranın volatil olması konusunu ise çoğu analist, tüm hızlı büyüyen varlıkların doğasında olan bir olgu olarak açıklıyorlar. Ne olursa olsun, analistler, tekrarlanma eğilimine rağmen BTC’nin geçmişinin, hiçbir zaman gelecekteki performansını yansıtmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin