Bitcoin son durum: Fiyat hareketlerinde iyileşme olacak mı?

Bitcoin kayıpları önleyemedi: Alıcı ve satıcılar savaş halinde…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aylık kapanışa 1 gün kala Bitcoin önemli bir destek seviyesini ayılara kaptırdı. 20K’nın altında kalan BTC, daha fazla stres yaşayacak bir hale geldi. Geçen hafta 20.000 doların üzerinde kalarak önemli bir seviyeyi korumuştu. Ancak şu an bunu söyleyebilmek mümkün değil.

Panik satışının BTC kayıplarını daha da çok tetikledi. En son verilerin arkasında daha az su geçirmez olduğu görünüyor. Herkes başka bir Bitcoin (BTC) kapitülasyon olayı bekliyor. Ancak veriler toplu alımların çoktan başladığını gösteriyor.

29 Haziran’daki bir Twitter ileti dizisinde, veri firması Glassnode’da zincir içi analist olan Checkmate, Bitcoin’de kimin gerçekten varlık istiflediğine dikkat çekti.

Küçük yatırımcı ya da balina, Bitcoin istifliyor

Bitcoin satışı haftalardır manşetlerde yer aldı. Hatta 155 gün veya daha uzun süredir kripto paralarını koruyan uzun vadeli sahipleri (LTH’ler) dahil etmeye başladı.

Spekülatörler mevcut BTC fiyatındaki zayıflığın sorumluluğunu üstlenmiyor. Ancak popüler görüşün aksine, birçok piyasa katılımcısı aslında BTC tahsislerine ekleme yapıyor. Glassnode verilerini inceleyen Checkmate, en küçük ve en büyük oyuncuların her ikisinin de 20.000$ civarında satın alma modunda olduğunu söylüyor.

Cüzdanlarında 10 BTC veya daha azına sahip en küçük bireysel yatırımcılar, BTC/USD’nin 2017’de ilk kez 20.000 $’a ulaşmasından bu yana her zamankinden daha yoğun bir şekilde istifliyorlar. Checkmate,

“Küçük yatırımcı, 2017 ATH’den bu yana en yüksek oranda BTC dengesine sahip oluyor. Aynı fiyat, farklı trend yönünü gösteriyor. Bitcoin’deki küçük adamın inancını ve zekasını küçümsemiyorum.”

Yelpazenin diğer ucunda, balinalar benzer şekilde Checkmate’in “tam HAM” dediği bir hızda kripto paraları borsalardan özel cüzdanlara çıkarıyor. 10 ile 1.000 BTC arasında olan kurumsal, yüksek net değerli varlıklar balinalar tarafından toplananan miktarları temsil ediyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin