İnanılmaz tahmin: Bitcoin düşerse hemen alın! Çünkü patlayacak
İnanılmaz tahmin: Bitcoin düşerse hemen alın! Çünkü patlayacak

Bitcoin katman 2 çözümleri, BTC’yi nereye taşıyacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dan Held Cumartesi günü, Bitcoin’in yakın gelecekte kripto para birimini mükemmelliğe doğru sürükleyecek temel işlevlerini anlatan bir tweet yazdı. Kripto para meraklısı ve Bitcoin maximalist, Blockchain’in şu anda Lightning Network, Taproot & Graftroot ve diğer yan zincirlerden edindiği bir kaç avantajı sıraladı. Bazı takipçiler Dan’in Bitcoin hakkındaki görüşüyle ​​hemfikirken, diğerleri de Katman 2’deki gelişmelerin Bitcoin’in bir parçası olduğu ve Blockchain’e değer katıp katmadıkları konusunda hemfikir değildi.

Bitcoin (BTC) katman 2 çözümleri

Bitcoin’in son on yıldaki gelişimi, lider Blockchain tokeni gün geçtikçe değer kazandıkça genişledi. Bununla birlikte Bitcoin, esas olarak bir değer deposu olarak ve aynı zamanda dünyanın teknolojinin sunduğu olanakları benimsemeye devam ettiği spekülatif bir varlık olarak kullanılır. Dan, Bitcoin ağının  kullanımları üzerine bir tweet attı (Twitter).

Dan Held’in tweetti Bitcoin kullanımını bir değer deposu olarak kabul ederek başlıyor ve aşağıdakiler de dahil olmak üzere diğer özellikleri listeleyerek konuyu açıklıyor;

  • Mikro ödemeler (LN)
  • Özel işlemler (LN)
  • Tokenize menkul kıymetler (Sidechains)
  • Yüksek hacimli ödeme ağı (LN)
  • Gelişmiş akıllı sözleşmeler (Taproot/graftroot)
  • Katman 2 gelişimi, Bitcoin’in başarısının anahtarı mı?

Bitcoin, Lightning Network, taproot ve graftroots gibi Katman 2 geliştirmelerinde ölçeklenebilirlik ve işlem ücreti problemini çözebilecek mi? Aşağıda konuyla ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşın.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin