Uzun vadeli Bitcoin sahipleri rekora doymuyor

Bitcoin Kasım ayında yine rekor kıracak mı? Bu seviyelere çok dikkat edin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kasım ayında Bitcoin ile ilgili büyük beklentiler oluşmaya devam ediyor. Ekim ayındaki %30’luk yatırım getirisinin ardından yeni bir aya girilirken yatırımcılar 100 bin dolar hedefi olasılığını sabırsızlıkla bekliyor. Fakat 4 saatlik grafikte bazı sıkıntılı sinyaller görülüyor. Peki Bitcoin Kasım ayında rekor kıracak mı?

Geçen hafta BTC, aşağı yönlü kanalda değerinin bir kısmını sildi. Bitcoin fiyatı 27 Ekim’de 2 haftanın en düşük seviyesine geriledi. Sonrasında piyasaya bazı kazanımlar girmiş olsa da, BTC’nin aşağı yönlü kanalı halen endişe verici bir faktör.

4 saatlik Bitcoin fiyat grafiği

Bitcoin Kasım ayında rekor kıracak mı?

67.000 dolarda rekor seviyeler görülmesinin ardından, ardışık düşük zirveler ve düşük dipler Bitcoin piyasasını ele geçirdi. Ortaya çıkan aşağı yönlü kanal, Ekim ayında gözlenen büyük bir ralliden sonra bir düzeltme dönemi belirledi. BTC, üst trend çizgisine yakın işlem görmesine ve bir kırılma için iyi bir konuma sahip olmasına rağmen RSI, MACD ve Awesome Osilatör metriklerinde yükseliş ipuçlarının olmaması, kral kripto para için iyiye işaret değil.

BTC, 29 Ekim’deki en yüksek seviyesi olan 63.000 doların üzerinde kapanamazsa, bir sonraki aşağı yönlü hareket, fiyatı 60.000 dolara geri çekebilir. Pitchfork’un orta çizgisinin altında daha fazla zayıflama görülürse, BTC’nin %23,6 Fibonacci seviyesini kırdığını ve 56.000 dolar civarında yeni bir dip oluşturduğunu görebiliriz.

Bu senaryoyu tersine çevirmek için BTC’nin ikna edici bir şekilde 64.000 doların üzerine çıkması şart. Pitchfork’un orta-üst bandını devirmesi halinde BTC 73 bin – 74 bin dolar civarında yeni bir rekor için hazırlanmaya başlayabilir.

BTC’nin RSI değeri, yükseliş bölgesine girişi reddedildikten sonra son birkaç gün içinde 50’ye yakındı. RSI 55’in üzerinde güçlenirse, BTC mevcut düşüş trendini tersine çevirmek için daha iyi bir konumda olacaktır. Ancak, MACD’nin yükseliş geçişi göstermesi ve 25’in üzerinde bir ADX görmemiz de önemli.

Sonuç

BTC’nin mevcut metriklerine baktığımızda fiyatın kanaldan kopmadan önce 60.000 doları yeniden test edebileceği görülüyor. 56.000 dolar civarına düşüş ihtimali de pek az değil. Kısa vadeli düşüş trendini tersine çevirmek için BTC’nin güçlü hacimlerin desteğiyle 64 bin doları geri alması gerekiyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin