featured

Bitcoin Kanatlandı, 4,000$ ?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 ağustos, SegWit, Hardfork, Bitcoin Cash, çatallanma, bölünme derken Bitcoin haftayı yeni kanatlarını sergilemekle geçirdi. Bitcoin’e yeni kanatları oldukça yakışmış ve fiziki anlamda da verimli olsa gerekki, uçuşunun göz kamaştırıcı hale geldiğini görüyoruz. Geçtiğimiz hafta sonuna 3,200 dolarla yeni rekorunu yazdıran Bitcoin, hafta içi boyunca yükselişini sürdürdü ve 3,800 doların üzerine çıktı.

Dün 3,700 dolar seviyesini zorlayan kripto paraların lokomotifi, bu gün o bandı kırdı ve gün içinde tüm zamanların yeni en yüksek seviyesine ulaştı. Son 24 saatte dünya borsalarında gördüğü en yüksek kur 3,820 dolar oldu. 24 saatlik işlem hacminde 2,179 milyar dolar olan Bitcoin, 62,573 Milyar dolar piyasa değerine ulaştı.

Türkiye kurlarında son 24 saatte tüm zamanların en yüksek kur’u, 14,590 TL oldu.

Kripto paraların toplam piyasa değeri bu gün itibarıyla, 133 milyar doları aşmış durumda. % 47’lik oranla sektöre yön veren Bitcoin 4bin dolar bandına doğru tırmanışını sürdürüyor. Hafta sonu direnişini sürdürebilirse, yeni haftaya 4,000$ bandına ulaşmış, kendine güveni daha da artmış, tanınan kitle sayısını oldukça güçlendirmiş bir Bitcoin ile başlayabiliriz.

Sinan Dündoğan

Kripto Para Haber / Kurucu
Kripto Para Araştırmacısı


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.





Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin