Bitcoin kahininden tahminler geldi
Bitcoin kahininden tahminler geldi

Bitcoin kahininden bomba tahminler: “BTC bu seviyenin altına inerse ışıklar söner!” Altcoinler için ne dedi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yaygın olarak takip edilen bir kripto stratejisti ve trader, önümüzdeki haftalarda altcoinler için ralliler geleceğini tahmin ederken bir Bitcoin’de (BTC) dibin göründüğünü söyledi.

“Bitcoin 30 bin doların altına inerse kötü olur”

Takma ismiyle tanınan trader Altcoin Sherpa, Bitcoin’in büyük olasılıkla 30.000 dolar fiyat seviyesinde bir dip oluşturacağına inandığını söyledi.

“BTC: Dip muhtemelen 30.000 dolar civarında görülecek. Bu, yüksek hacimli bir düğüm alanı. 30.000 doları, 2018’deki meşhur 6.000 dolarlık seviyeyle yakın buluyorum. Eğer buranın altına inersek teknik analizcilerin söylemekten hoşlandığı gibi, ‘ışıklar söner’.

Image

2018 ayı piyasası sırasında, Bitcoin 6.000 dolara ulaştıktan sonra yalnızca yıl sonuna doğru bu seviyeyi kırdı ve yaklaşık 3.600 dolara kadar bir düzeltmeyi ateşledi.

Önümüzdeki günlerde Altcoin Sherpa, Bitcoin’in 50.000 dolara dik bir ralli başlatmadan önce 30.000 dolara yakın işlem göreceğini tahmin ediyor.

“Gerçekten şu anki seviyeden oldukça yüksek bir seviyeye çıkacağımıza inanıyorum; en azından bir çeşit düşüş testi bu. Ben yine de o bölgelerin riske girmesini bekleyeceğim.”

Image

Bitcoin dibe vurup trendini tersine çevirirken, kripto stratejisti altcoinlerin sonunda BTC’nin liderliğini izleyeceğini söylüyor.

“Zarardaysanız üzgünüm ama bu altcoinlerin birçoğunun önümüzdeki haftalarda diplerinden 2-3 kat daha aşağı inip daha düşük seviyelere çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Birikmenin gerçekleştiğini ve DCA’nın (dolar maliyeti ortalaması) içeri girdiğini düşündüğümde çok daha fazla satın alacağım.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin