Bitcoin kaç dolar? Son ayların en yüksek seviyesi geldi…

Bitcoin kaç dolar? Son ayların en yüksek seviyesi geldi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin kaç dolar? olduğu yatırımıcıların en çok merak ettiği konulardan biri. Aynı zamanda BTC.d piyasa için önemli bir veri olarak kalmaya devam ediyor.

Bitcoin’in hakimiyeti güçlenirken, dünyanın en büyük ikinci sabit parası USDC’nin Silikon Vadisi Bankası’nın çöküşünün ardından dolardan düşmesiyle son birkaç hafta içinde istikrarlı para huzursuzluğu su yüzüne çıktı. 

Banka çöküşleri, Fed’in geçen yılki agresif faiz artırımlarının ekonomiyi yavaşlatma yönünde arzu edilen etkisini gösterdiğinin bir işareti olarak alınabilir. Buna karşılık, bu, oran artışlarının yavaşlayacağı veya hatta tersine döneceği anlamına gelebilir. Bu da hala oyunda olan herkes için iyi olur.

Bitcoin kaç dolar?

Güncel Bitcoin kaç dolar?

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin kaç dolar oldu? BTC şu anda çok güçlü görünüyor. Haftalık ve günlük kapanışı 27.300 doların üzerinde yaparak büyük bir fiyatlanmayı gösterdi.

BTC, Haziran 2022’den bu yana ilk kez 19 Mart Pazar günü 28.000 doları aştı. Ancak, dünkü zirvesinden bu yana kısmi bir geri çekilme gördü. Bitcoin kaç dolar dediğimizde BTC/USD paritesi şimdi 27.500 dolar civarında fiyatlanıyor. 

Yalnızca geçen hafta, BTC, bankacılık krizi ortaya çıktıkça ve beklenenden daha sıcak bir enflasyonla yatırımcıların servetine 100 milyar dolardan fazla değer kattı. Bu hafta 21 Mart’ta yapılacak FOMC toplantısı BTC’yi 30.000 doların üzerine fırlatabilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Bitcoin kaç dolar içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin