bitcoin, bitcoin dolar, bitcoin kaç dolar, bitcoin ne kadar, bitcoin yorum, 1 bitcoin kaç tl, bitcoin analiz, yorum, tahmin, bitcoin grafiği, bitcoin fiyatı
İsrailli Blockchain şirketinden devrim- Bitcoin işlemlerinde “geri al” butonu!

Bitcoin işlemlerini geri almak mümkün hale geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İki yıldır Blockchain alanında faaliyet gösterdiği bilinen İsrail menşeli firma Kirobo, yanlış cüzdanlara gönderilen Bitcoin işlemlerini geri almanın bir yolunu bulduklarını iddia etti.

Bitcoin işlemleri artık geri alınabilecek

Bugün yayımladıkları bir duyuruda İsrailli Blockchain şirketi Kirobo, kripto para birimi işlemlerinde insan hatasından doğan sorunların üstesinden gelmek için bir yol bulduklarını duyurdu.

Fio Vakfı tarafından yakın zamanda yapılan bir ankette, katılımcıların %55’i kripto para birimi gönderirken stres kaynaklı hatalardan korktuklarını ve %18’i bu tür hatalar nedeniyle fon kaybı yaşadıklarını bildirmişti.

“Geri Alınabilir Transfer”

Bu kaygılardan yola çıkan Kirobo, gönderenlerin yanlış adrese gönderilen bir işlemi iptal etmeleri için bir yöntem olan “Geri Alınabilir Transfer” sistemini icat etti. Kirobo gönderene benzersiz bir kod sağlıyor ve alıcı aktarımı tamamlamak için eşleşen şifreyi girmek zorunda kalıyor.

Firma tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Alıcı tarafından doğru kod sağlanıncaya kadar gönderici fonları istediği zaman geri alabiliyor. Kirobo kullanıcının özel anahtarını tutmuyor ve fonlara veya hedeflerine hiçbir şekilde erişemiyor. Şifre aktarımın tamamlanıp tamamlanmadığı basitçe yönetiyor.

Platformun, siber istihbarat şirketi Scorpiones Group tarafından denetlendiği ve İsrail Yenilik Kurumu tarafından desteklendiği bildirildi.

Kirobo CEO’su “Çevrim içi bankacılık kadar kolay ve güvenli kripto para işlemleri sağlamak istiyoruz.”

Kirobo CEO’su Asaf Naim’e göre buluşunun amacı, Blockchain işlemlerini çevrim içi bankacılık kadar kolay ve güvenli hale getirmek. Geri Alınabilir Transfer, kullanıcıları insan hatasından koruyan ve blok zincirlere bir mantık katmanı eklemek isteyen Kirobo tarafından yayımlanan ilk ürün olarak dikkat çekiyor.

Kirobo, bu özelliğinin Bitcoin (BTC) işlemleri için Ledger kripto cüzdanında mevcut olduğunu ve 1.000 dolara kadar işlem tutarları için ücretsiz kalacağını söylüyor.

Bu arada Ethereum cephesinde bugün önemli gelişmeler vardı. Detaylı içeriğimizi buradan okuyabilirsiniz.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin