Bitcoin ile ödeme alan kuyumcu, kârını katladı!
Bitcoin ile ödeme alan kuyumcu, kârını katladı!

Bitcoin ile ödeme seçeneği sunan ilk kuyumcu ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kaliforniya’da bir kuyumcu, artık kripto paraları ödeme olarak kabul ediyor. Bu şirketin, dünyada kripto paraları kabul eden ilk kuyumcu olduğu düşünülüyor. Bitcoin ile ödeme almayı kabul eden ilk kuyumcu dükkanı Silikon Vadisi’nden Stephen Silver, bu uygulamadan sonra kârını artırdığını da belirtiyor.

Stephen Silver, Silikon Vadisi’nde yer alıyor

Stephen Silver, Silikon Vadisi’ndeki mağazasında kripto paralar ile ödemeyi kabul ettiğini duyurdu ve satışları gözle görülür bir biçimde arttı. Stephen Silver şirketi el yapımı mücevherat ve nadir saatler üreten bir firma. Mağazası San Fransisco’daki Menlo Park bölgesinde yer alıyor. Menlo Park ise dünyada teknoloji, yazılım ve inovasyonun kalbi olan Silikon Vadisi’ne ev sahipliği yapıyor.

Bu şekilde mağazanın potansiyel müşterileri kitlesi, para harcamaktan kaçınmayan ve ileri teknoloji ürün ve hizmetlere hızlıca adapte olabilen zengin bir kitle oluyor. Kuyumcunun sahibi Jared Silver, mağazasının kripto paralarla ödeme yapan insanlardan faydalanmak için mükemmel bir noktada olduğunu belirtiyor.

Bitcoin ile ödeme alan kuyumcu kârını katladı

Jared Silver açıklamalarına şunları ekliyor:

İnovasyonun beşiği olan Silikon Vadisi’nde yer almamız, bize kripto para teknolojisinin aslında ne kadar olgunlaşmış olduğunu anlama ve bu kapasiteyi kullanma fırsatı sağladı. Daha sonra anladık ki bizim ödemelerini kripto paralarla yapmak isteyen bir müşteri kitlemiz var.

Kripto paraları ödeme olarak kabul etmeye başlayan diğer şirketlerde olduğu gibi, bu kuyumcu şirketi de bunu yapmaya karar vermesinin nedeninin, yüksek kredi kartı ve banka havalelerindeki işlem ücretlerinden kaçınmak olduğunu belirtiyor. Stephen Silver sadece bu kararı ile kârını %20 oranında artırmış durumda. Şirket ödeme olarak kabul edilen kripto paraların başında Bitcoin’in olduğunu söylüyor.

Cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin