Bitcoin ile Ethereum arasında köprü kuracak tBTC yeniden başlatıldı
Bitcoin ile Ethereum arasında köprü kuracak tBTC yeniden başlatıldı

Bitcoin ile Ethereum arasında köprü kuracak “tBTC” yeniden başlatıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Üç aylık geliştirme, deneme ve denetleme aşamalarının ardından, Keep Network’ün Bitcoin tokenlerinden biri olan “tBTC” yeniden başlatıldı. Token geliştiriciler tarafından bildirilen kritik bir hata sebebiyle ilk sürümünden birkaç gün sonra kapatılmıştı. Uzun bir düzeltme aşamasını başarıyla atlatan tBTC’nin bu son sürümü öncekinden daha yetenekli bir şekilde karşımıza çıktı.

tBTC yeniden piyasaya sürüldü

Geliştirme, tokenin Keep Network aracılığıyla geliştirilmesini destekleyen Thesis Kurucusu Matt Luongo tarafından gönderilen bir tweet ile doğrulandı. Lunogo’ya göre, tokenin en yeni sürümü olan “tBTC rc.1” 22 Eylül itibarıyla ana ağda piyasaya sürüldü. Kendisi bunun tBTC için son sürüm adayı olacağı konusunda iyimser olduğunu söyledi.

Lunogo, kullanıcıların yeni Bitcoin token ile beklemesi gereken yeni özellikler hakkında yorumlarını paylaştı:

Bildiğim kadarıyla bu sürüm, Ethereum’daki ilk izinsiz, sansüre dirençli Bitcoin köprüsü. Bitcoin ve Ethereum zincirlerine bağlanarak herkes tBTC basabilir ve kimse işlemleri sansürleyemez.

Sansüre dirençli olmak ne demek?

Sansüre dirençli özellik, kullanıcılara bu tokeni kullanmaları için hiçbir aracı hizmetin gerekmemesini sağlıyor. Bu nedenle kripto varlıkları herhangi bir merkezi taraf tarafından kontrol edilemiyor.

tBTC, Bitcoin ile Ethereum arasında bir köprü görevi gören, Bitcoin’in bir ERC-20 tokenize sürümünü temsil edecek şekilde tasarlandı. Bitcoin tokeni, BTC’nin gerçek fiyatını taşıyor. İlk piyasaya çıkışında, tBTC’nin ilk lansmanından iki gün sonra, 20 Mayıs’ta kapatıldığı bildirilmişti.

Söz konusu hamlenin DeFi endüstrisinin zirve yaptığı günlerde gelmesi dikkat çekti.

Bu arada bir Ripple yöneticisi 500 milyon XRP transfer ederek tüm dikkatleri üzerinde topladı. Peki fiyatı etkileyecek mi? Ayrıntılar buradaki yazımızda.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin