Bitcoin ile beraber piyasada hareketlilik tekrar başladı: Metaverse projeleri ön planda…

Bitcoin ile beraber piyasada hareketlilik tekrar başladı: Metaverse projeleri ön planda…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Salı öğleden sonra Bitcoin yavaş yavaş yükseldi. Ethereum’da da kazanımlar görüldü. İlk 10 kripto para birimi gün içinde daha düşük işlemde kaldı. 

CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin, son 24 saatte %1,45 artışla 21.145 ABD dolarına ulaştı. Haftalık olarak çift hanelerde kazançta kaldı. Piyasada öne çıkan ise Metaverse projeleri oldu.

Bitcoin ve Ethereum fiyatları, ABD’nin Aralık ayında yıllık bazda %6,5’lik bir artışla Tüketici Fiyat Endeksi’ni (TÜFE) yayınlamasından bu yana kripto piyasasıyla birlikte yükseldi. Muhtemelen enflasyonun düştüğüne işaret ederek Ekim 2021’den bu yana en küçük yıllık artış oldu.

Bitcoin fiyatında son durum

Bitcoin’in nihayet geçen haftanın başında 17.000 doları geri kazanmasıydı. O zamandan beri geriye bakmamakla kalmadı, aynı zamanda yedi gün içinde 4.000 dolardan fazla para kazandı. Bu, dün 10 haftanın en yüksek seviyesi olan 21.430 dolara bir fiyat artışıyla sonuçlandı. 

Başlangıçta birkaç yüz dolar geri çekilmesine rağmen, varlık sıçradı ve şu anda bir kez daha 21.000 doların tepesinde oturuyor. Aynı zamanda Bitcoin’in piyasa değeri 400 milyar doları aştı.

Altcoin’lerde Metaverse projeleri fiyatlıyor

Metaverse tokenleri geçtiğimiz haftadan bu yana iyi bir çıkış yakaladı. Ralliyi ateşleyen Gala Games oldu.  Bugün yine kayda değer kazanımlarla listelerde zirveye ulaştı. GALA’nın günlük %12’lik artışı Metaverse sektörüne öncülük ettiğini görüyoruz.

Gala’nın ardından, Decentraland ve The Sandbox’ın kripto para birimleri de bir günde %7’ye kadar yükseldi.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin