featured

Bu analist, Bitcoin ve yatırımcıları için zor günlerin yakın olduğunu söylüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı, 24 Ocak tarihindeki çöküşünden bu yana istikrarlı bir iyileşme gösterdi. Fundstrat’taki teknik analistler, BTC fiyatının önümüzdeki birkaç ay içinde düşüşe devam edeceğini tahmin ediyor.

Bitcoin

Bitcoin, haftalık destek noktası olan 34,752 dolar seviyesinden düştükten sonra neredeyse %18 oranında yükseldi. Fundstrat’tan Mark Newton’a göre fiyatlandırma modelleri, en büyük kripto para biriminin önümüzdeki aylarda yeni bir düşük seviyeye gerileyebileceğini gösteriyor. Yatırımcıları uyaran Newton şu sözleri söyledi:

 İki haftalık bu küçük sıçrama ile yeni bir orta vadeli rallinin başlamasını beklemek için hâlâ erken olabilir

Bitcoin’in 40,000 dolar seviyesinin üzerine çıkması, boğalara dikkat edilmesi için önemli bir seviye olacağını da sözlerine ekledi. Bu arada Newton, 35,511 dolardaki fiyat seviyesinin altındaki bir düşüşün 32,950 dolarda yeni bir test noktası oluşturacağını da sözlerine ekledi.

Günlük kapanışta 40,000 dolar seviyesi aşılana kadar aşağı eğimli bir modelde kalınacak. Teknik olarak konuşursak daha zayıf bir görünüm mevcut.

Bitcoin fiyat hareketi, ocak ayının son haftasında 33,100 dolara kadar düştüğü için yatırımcıları tedirgin etti. Teknik verilere göre, BTC’nin fiyatı 20 Ocak tarihinden 22 Ocak’a kadar 10,000 dolar kadar düştü. Yani en büyük kripto para birimi neredeyse %5 oranında bir düşüş gördü. Bu yazınıjn yazıldığı sırada ise 36,700 dolar civarında işlem görüyor.

Diğer kripto para analistleri Newton ile çelişiyor mu?

Bir yatırımcı ve analist olan @CredibleCrypto Twitter’da şöyle bir tweet paylaştı:

Analistlerin çoğu 40-44 bin civarında bir ret ve ardından 30 binin altına bir düşüş bekliyor. 40-44 dolar seviyelerinde bir geri çekilme bekliyorum. Ama yine de 30-32 bin seviyelerinde tutunmasını ve ardından 50 bin dolara doğru bir kırılma bekliyorum. İlk seferde BTC 40-44 bini aşarsa, işte bu harika olur.

Cointelegraph yazarı Michaël van de Poppe şunları söyledi:

Bitcoin mevcut seviye olan 37 bin doları kaybederse, bölgenin alt sınırına doğru yani, 34-35 bin dolar civarında hızlı bir şekilde düşmeye başlayacağını düşünüyorum. Kripto para pazarlarında göreceğimiz her şey DXY’ye gerçekten bağlı

Altcoin’ler ne durumda?

Tüm büyük altcoin’ler, Bitcoin’in ardından kayıplarını artırdı. Piyasada yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoin’ler Polkadot (DOT) ve Polygon (MATIC) sırasıyla %10,80 ve %8,5 oranlarında düşüşle işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin