Bitcoin için sıradaki hedef 19.000 dolar mı, 19.400 dolar mı? Trader açıkladı
Bitcoin için sıradaki hedef 19.000 dolar mı, 19.400 dolar mı? Trader açıkladı

Bitcoin için sıradaki hedef 19.000 dolar mı, 19.400 dolar mı? Trader açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve kripto piyasasının geri kalanı son birkaç gündür konsolidasyon aşamasında. BTC’nin 19.000 dolarlık bölgede gördüğü sayısız redde rağmen, BTC son birkaç gün ve haftada herhangi bir sert düşüş görmekten kaçınmayı başardı.

Bu seviyenin üzerinde kalmaya devam etme kabiliyeti oldukça önemli zira bu performans, önümüzdeki günlerde ve haftalarda daha fazla yükselişin yakın olabileceğine işaret ediyor gibi görünüyor.

19.400 dolar Bitcoin için çok kritik

Bir trader bu düşünceyi yineleyerek 19.400 dolara  yükselmenin yakın olabileceğini açıkladı. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma teknik olarak önemli olacaktır.

Bitcoin şu an 19.100 dolarlık fiyatıyla %1’in biraz altında yükselişle işlem görüyor.

Kripto para biriminin orta vadede nerede işlem göreceği, büyük ölçüde bu kilit seviyeye karşı tepkisine bağlı olacak. Buradaki satış baskısı geçmişte de yoğun olmuştu, ancak boğalar bu seviyenin altındaki herhangi bir düşüşe karşı koruma sağlayabiliyorlar.

Bir trader, kripto para birimi için yükselişin yakın olduğuna ve 19.000 doların  üzerinde tutabilme kabiliyetinin Bitcoin’in yakın vadeli görünümü için olumlu bir işaret olduğuna inanıyor.

Sıradaki hedef 19.000 dolar mı 19.400 dolar mı?

Şimdi bir sonraki hedefi olarak 19.400 dolara bakan trader, bu noktanın tüm zamanların en yüksek seviyelerinden önceki son direnç olacağına dikkat çekiyor.

Trend araçları ve diğer konumlandırma araçları benzer bir şekilde sıralanıyor. Teklifler en düşük seviyeye ulaşana kadar dalgalanma yok veya 19.400’ü temizleyeceğiz. BTC gün içerisinde bir süredir iki yönlü işlem yapıyor, dolayısıyla hiçbir şey değişmiyor.

Orta vadede piyasa eğilimlerinin nerede olacağı, muhtemelen Bitcoin’in ilk olarak 19.000 doların altına veya 19.400 doların üzerine çıkıp çıkmayacağına bağlı olacak.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin