Bitcoin fiyatının 3 bin dolar düşmesinin olası 3 nedeni
Bitcoin fiyatının 3 bin dolar düşmesinin olası 3 nedeni

Bitcoin için sıradaki hamle düzeltme mi, yeni ATH mi? Ünlü trader yorumladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve tüm kripto piyasası, son birkaç gündür yoğun bir konsolidasyon dalgasına yakalandı. Hem boğalar hem de ayılar, fiyat hareketinin kontrolü için mücadele ediyor.

23.000 dolar kesin olarak kırılırsa yeni ATH zor değil

Alıcılar henüz kripto para birimini 24.000 doların üzerine çıkaramamış olsa da, 23.000 doların üzerindeki son kırılma sayesinde bu seviyenin yakın vadede ziyaret edilmesi için güçlü bir olasılık var.

Yukarı yönlü başarılı bir şekilde kırılırsa, BTC bu seviyeden daha yüksek bir ralli yapabilir ve potansiyel olarak bir boğa tuzağı olarak oluşturabilir Bu da neticede daha fazla olumsuzluk görmesine neden olabilir.

Bitcoin şu an 23.566 dolarlık fiyatıyla %3’ün biraz üzerinde yükselişle işlem görüyor.

24.000 doların altındaki bölgede görülen satış baskısı geçmişte oldukça yoğundu ve bu seviyenin teknik olarak önemli bir desteğe dönüşmesini sağladı.

Bitcoin için sırada düzeltme mi yeni ATH mi var?

Şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesi olduğu için 24.200 dolarda halen güçlü bir engel bulunuyor. Satıcılar bu seviyeyi satmak için bir fiyat olarak kullanabilir.

Bir trader, yakın zamanda attığı bir tweet’te, 24.000 doların üzerinde bir kırılmayı yakından izlediğini ve potansiyel olarak BTC için bir sonraki ayağın başlangıcını işaret ettiğini belirtti.

Ayrıca birçok yatırımcının beklediği 20.000 dolarlık düzeltmenin bir sonraki yükselişin ardından gerçekleşeceğini de ekliyor.

Önümüzdeki birkaç günün Bitcoin ve kripto piyasasının geri kalanı için vahşi geçmesi ihtimali yüksek.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin